Panasonic'ten en küçüğü geldi!

Panasonic'ten en küçüğü geldi!

Panasonic'ten en küçüğü geldi!

Piyasaya sürüldüğünden bu yana geçen dokuz ayda 500'den fazla satışa imza atan Avrupa'nın en çok satılan yüksek parlaklığa sahip projektörü WUXGA PT-RZ21K ile aynı boyutlara sahip bir 3-Chip DLP SOLID SHINE projektörü olan PT-RQ22K, benzersiz piksel kaydırma teknolojisiyle donatılmanın yanında, sıradan 4K lazer projektörlerinden daha keskin görüntüler, sürükleyici ve gerçekçi deneyimler ortaya koymak için ekranda daha fazla piksel oluşturuyor.
 
Panasonic Avrupa Pazarlama Yöneticisi Hartmut Kulessa, konuyla ilgili "RQ22K, film benzeri görüntü kalitesi sunan hafif ve yüksek parlaklığa sahip 4K+ projektör ihtiyacına cevap veriyor. Projeksiyon, en sıkışık projeksiyon kümelerindeki en zorlu koşullara dahi uygun bir kullanım sunuyor. Panasonic olarak Dörtlü Piksel Sürücü ve 240 Hz gerçek hareket işlemcisi de dahil olmak üzere son teknoloji ürünü görüntüleme özelliklerini geliştirdik. Bu özellikler de son derece temiz ve keskin görüntülerin ortaya konmasını sağlıyor. Yani yaratıcı ekipler, hareket bulanıklığı ve titreme yaşamadan hızlı ilerleyen içerikler üretebiliyor" dedi.

Gulfstream G500 Airshow'da!

Sarsılmaz güvenilirliğin çok önemli olduğu durumlar için tasarlanan PT-RQ22K, ikili ışık motoruna sahip olmakla birlikte birincil kaynak arızalanırsa anında yedek video sinyaline geçebiliyor. Isıya dayanıklı fosfor tekerlek ve katı haldeki lazer modüller; sektörde önde gelen parlaklık, kontrast ve hassasiyet özellikleriyle canlı 4K+ görüntüler sunuyor. PT-RQ22K, aynı zamanda BT.2020 emülasyonu sunarken, premium HDR video içeriğinin oynatılmasını da destekliyor.
 
Kulessa, sözlerine şöyle devam ediyor: "RQ22K, RZ21K ile aynı kompakt kasaya sahip. Bu nedenle sektörün en popüler teknolojisiyle aynı kasa ve lens stoklarıyla birlikte kullanılabiliyor. Bu özellik ile 4K'ya geçiş, her zamankinden daha da hesaplı bir hale geliyor. Optik altyapının ısı nakil borusuyla korunup soğutulması ve hava filtresine olan ihtiyacın ortadan kaldırılması sayesinde projektör çok uzun süreler tozlu ortamlarda bile hiç bakım gerektirmeden çalışabiliyor."

"RQ22K, RZ21K ile aynı kompakt kasaya sahiptir, bu nedenle sektörün en popüler teknolojisiyle aynı kafes ve lens stoklarıyla birlikte kullanılabilir. Bu durum, 4K'ya geçişi her zamankinden daha da hesaplı bir hale getiriyor. Optik altyapının ısı nakil borusuyla korunup soğutulması ve hava filtresine olan ihtiyacın ortadan kaldırılması sayesinde projektör, çok uzun süreler tozlu ortamlarda bile hiç bakım gerektirmeden çalışabilir," diye ekliyor Hartmut Kulessa.
 
PT-RQ22K, tek kablolu 4K DIGITAL LINK bağlantısına sahip ve tüm 3-Chip DLP™ Panasonic lenslerinin yanı sıra yeni piyasaya sürülen Panasonic 12G-SDI arabirim kartıyla (ET-MDN12G10) da uyumlu.

İLGİLİ HABER Mercedes'ten yeni GLE Önceki HaberAudi, Düz Vitese Tamamen "Elveda" Diyor! Sonraki HaberSony ve Microsoft Bu Kez Rakip Değil!
Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2018, 01:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER