Para Karşılığında İki Çocuğu Öpüştürmüştü: Sosyal Medya Fenomeni 'Gaga Bulut'a 17 Yıl Hapis Cezası Verildi

Para Karşılığında İki Çocuğu Öpüştürmüştü: Sosyal Medya Fenomeni 'Gaga Bulut'a 17 Yıl Hapis Cezası Verildi

Para Karşılığında İki Çocuğu Öpüştürmüştü: Sosyal Medya Fenomeni 'Gaga Bulut'a 17 Yıl Hapis Cezası Verildi

Sosyal medyada 'Gaga Bulut' olarak tanınan Bulut Altuğ, İzmir'de erkek çocuklarını para karşılığında öpüştürerek kayda almış ve bu görüntüleri YouTube kanalından yayınlamıştı. Videonun sosyal medyada hızla yayılmasıyla Gaga Bulut, "müstehcenlik suçu" işlediği gerekçesiyle gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı.

Tutuklu yargılanan Bulut Altuğ için İzmir 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti kararını verdi. Heyet, Altuğ'a, 15 yaşından küçük iki çocuğa yönelik ‘cinsel istismara azmettirme’ suçundan her mağdur için 8’er yıl ve ‘müstehcen görüntüleri yaymak’ suçundan da 1 yıl olmak üzere 17 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Altuğ ise, “Ben bu tür videolar çekmiyordum" diyerek mahkeme heyetine pişman olduğunu söyledi.

15 yaşından küçük çocukları para karşılığı öpüştüren Altuğ, 'cinsel istismara azmettirme' suçundan tutuklanmıştı.

Sosyal Medyada 'Atatürk'e Hakaret' ve 'Çocuk İstismarı' Soruşturması: Üç Kişi Tutuklandı -

"Pişmanım" dedi ve beraatini istedi.

s-425b79eeb0ddb9f1201f7caf6f884d090e41e4DHA'nın aktardığına göre, İzmir 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya SEGBİS'le cezaevinden katılan Altuğ, pişman olduğunu daha önce böyle videolar çekmediğini belirtti. Altuğ, “Ben bu tür videolar çekmiyordum. Daha önceki videolara bakabilirsiniz. Bu görüntüleri çektiğim için pişmanım. Arkadaşımın yönlendirmesi üzerine çektim.İlk defa böyle bir şey yaptım ve başım yandı. Tahliye ve beraatimi istiyorum" dedi.

"18 yaşından küçük olduklarını bilmiyorduk"

s-ca0d70f703db4fad326b39a3e6d7f24659f1e4Diğer sanık F.B.B. ise "Çocukların 18 yaşından küçük olduğunu bilmiyorduk" ifadelerini kullandı ve suçsuz olduğunu söyledi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı Pınar Melli ise, iki sanığında küçük çocuklara karşı işlediği suçlardan dolayı cezalandırılmalarını istedi. Duruşma savcısı esasa yönelik verdiği mütaalada ise, insel istismara azmettirme’ suçundan beraatlerini isterken, ‘müstehcen görüntüleri yaymak’ suçundan sanıkların cezalandırılmasını talep etti.

'Cinsel istismara azmettirme' ve 'müstehcen görüntüleri yayma' suçlamalarından toplam 17 yıl hapis cezası aldı.

s-c6bd37dd54feea01848cd9212a94e950d304b4Yapılan duruşmanın ardından mahkeme heyeti, Burak Altuğ'a, 15 yaşından küçük iki çocuğa yönelik 'cinsel istismara azmettirme' suçundan her mağdur için 8'er yıl, 'müstehcen görüntüleri yayma' suçundan da 1 yıl olmak üzere toplamda 17 yıl hapis cezası verdi.Ayrıca mahkeme heyeti, tutukluluk halinin devamına karar kılarken, Altuğ'a 1000 gün adli para cezası verdi. Heyet, bu paranın 20 bin TL’ye çevrilmesine karar verdi.Diğer sanık F.B.B. için ise, 15 yaşından küçük iki çocuğa yönelik ‘cinsel istismara azmettirme’ suçunda Altuğ’a yardım etmesinden dolayı her mağdur için 4’er yıl olmak üzere toplam 8 yıl hapis cezası verdi. Ayrıca 'müstehcen görüntüleri yayma' suçundan beraat eden sanık, kararının kesinleşmesinin ardından cezaevine girecek.

Ne olmuştu?

s-ad06a2673933950e36a114c7f9beaab6fe5dc6'Gaga Bulut' lakaplı sosyal medya fenomeni Burak Altuğ, İzmir'de iki erkek çocuğunu para karşılığı öpüştürmüş ve bu anları da kayda almıştı. Bu görüntüleri sosyal medyada paylaşmasının ardından görüntüler sosyal medyada hızla yayılmıştı. Pek çok sosyal medya kullanıcısının tepki göstermesiyle, 15 Ekim 2018 tarihinde İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçmiş ve Burak Altuğ ile videoyu çeken F.B.B. isimli kişiyi gözaltına almıştı. Adliyeye sevk edilen Altuğ tutuklanırken, görüntüleri çeken F.B.B. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Altuğ ve F.B.B. için dava açılmıştı.
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2019, 19:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER