Pixel 3 Lite

Pixel 3 Lite

Pixel 3 Lite

Eğer Google Pixel 3 ve Google Pixel 3 XL gibi cihazlar, cüzdanınızı zorluyorsa Pixel 3 Lite yardımınıza koşabilir. Öncelikle şunu söyleyelim; Google, Pixel 3 Lite isimli bir telefonunun varlığını resmen doğrulamadı. Lakin şirkete yakın kaynaklara göre, Amerikalı teknoloji devi uygun fiyatlı bir Pixel 3 üzerinde çalışıyor.

İpucu: İnternet’te iz bırakmadan nasıl dolaşılır?

Rozetked isimli bir Rus teknoloji sitesinin haberine göre Pixel 3 Lite sızdırıldı. Sızan fotoğrafa göre Pixel 3 Lite, Pixel 3 ile büyük benzerlikler gösteriyor: Arka tarafta bulunan "C" seklindeki cam imza ve yandaki güç tuşu, iddiayı güçlendiriyor. Ancak Pixel 3 Lite'da kardeşlerinin aksine USB-C girişi bulunuyor. Daha ucuz olması nedeniyle, daha kalın çerçevelerle donatılmış olması da doğal.

Google'ın konuyla alakalı olarak FBI tutumunu benimsemiş olduğunu söyleyebiliriz. Şirket yetkileri, "Bu iddiaları ne doğrulayabilir, ne de yalanlayabiliriz." türü ifadeler kullanılıyor.

Pixel 3, Kuzey Amerika'da 799 dolardan satılıyor. Pixel 3 XL ise ondan bile dahalı. Kısacası söz konusu modeller, her cebe uygun değiller. Bu koşullar altında Google'ın uygun fiyatlı, orta seviye bir model sunması son derece mantıklı gözüküyor. Bize de biraz beklemek kalıyor. 

Önceki HaberApple'dan Büyük Apple Watch Bağışı  
Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2018, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER