Pixel 3 XL, yine göründü!

Pixel 3 XL, yine göründü!

Pixel 3 XL, yine göründü!

Google Pixel 3 XL, belki de Amerika dışında da test ediliyor olması nedeniyle daha çıkışına bir ay kala tarihin en çok sızdırılan akıllı telefonu oldu. Eğer Pixel 3 XL'ın varlığına ve tasarımına dair daha fazla kanıt isterseniz, bu sefer de bir Lyft aracında unutulan bir test cihazının görüntülerini inceleyebilirsiniz.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın! Cihazın çentiği ve bağlantı ikonları.Görsel: Android Police, Anonymous Alligator

Bu fotoğraflar, bir Lyft şoförü olan Anonymous Alligator tarafından Android Police'e gönderildi. Alligator, Lyft aracını kullanan birkaç yolcunun aracından inmesinin ardından bu test ünitesinin aracında unutulduğunu fark etmiş.

İlk önce bir şekilde kendi Pixel 2 XL cihazını arka koldukta unuttuğunu düşünen Lyft şoförü, telefonun ön yüzünü çevirdikten sonra bir çentik ile karşılaşınca bunun çok konuşulan Pixel 3 XL test ünitelerinden biri olduğunu anlamış.

Test ünitesinin arkasında cihazı kimliklendirmek amacıyla yapıştırılan birkaç yapışkan etiket göze çarpıyor. Lyft şoförü, test ünitesinin fotoğraflarını çekip Android Police'e  gönderdikten sonra cihaz sahibine dakikalar içerisinde ulaştırdığını da belirtti.

İLGİLİ HABER Apple'dan AR satın alması! Önceki HaberHuawei P30, CEO Tarafından Onaylandı! Sonraki HaberChrome'un İnternete Getirdiği 6 Yenilik
Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2018, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER