PlayStation Plus indiimde!

PlayStation Plus indiimde!

PlayStation Plus indiimde!

Sony Interactive Entertainment (SIE), PlayStation'da çevrimiçi multiplayer oyun oynama, aylık bedava oyunlar ve daha birçok ayrıcalıklı hizmet sunan PlayStation®Plus servisinin 3 aylık üyeliğinde yaz mevsimine özel kısa süreli indirim yaptı.

Standart fiyatı 74,99 TL olan 3 aylık PlayStation Plus üyeliğinin fiyatı, 27 Haziran – 9 Temmuz tarihleri arasında yaz mevsimine özel olarak %25 indirimle 55,99 TL'ye indi*. PlayStation Plus üyeliği ile birlikte 3 ay boyunca hem çevrimiçi multiplayer oyun oynamak hem de PlayStation Plus'ın her ay sunduğu ücretsiz oyunlardan yararlanmak mümkün.

PlayStation Plus nedir?

Dünya çapında 31,5 milyondan fazla kullanıcı sayısına* ulaşan PlayStation®Plus (PS Plus), Sony Interactive Entertainment'ın (SIE) sunduğu ücretli üyelik servisidir. PS Plus üyeliği bulunan oyuncular, PS4'te milyonlarla oyuncu ile çevrimiçi multiplayer oyunlar oynayabilir, her ay PlayStation'ın sunduğu 2 bedava oyuna sahip olabilir, sadece PS Plus üyelerine özel indirimlerden ve avantajlardan yararlanabilir ve kendilerine sağlanan 10 GB bulut depolama alanına oyun kayıtları yapabilirler.

PS Plus servisi için 1 aylık, 3 aylık ve 12 aylık üyelik seçenekleri bulunur. PS4 sahipleri ayrıca, PS Plus'ın 14 günlük ücretsiz deneme sürümü ile tam üyeliğin tüm avantajlarından yararlanabilirler. Daha fazla bilgi için tıklayınız.

 * Aralık 2017 itibarıyla

 * PlayStation Plus'a yalnızca PlayStation Store ve yüksek hızlı internet erişimi olan Sony Entertainment Network (SEN) hesabı sahipleri abone olabilir. PSN Hizmet Koşulları'nı eu.playstation.com/legaladresinde bulabilirsiniz.

Önceki HaberFacebook, tbh, Moves ve Hello'yu Kapatıyor! Sonraki HaberTesla'nın önemli bir ismi daha firmadan ayrıldı
Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2018, 01:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER