Popüler uygulama kapanıyor

Facebook, artırılmış gerçeklik uygulaması MSQRD'yi 13 Nisan itibariyle kapatacağını duyurdu.

Popüler uygulama kapanıyor

Facebook, artırılmış gerçeklik uygulaması MSQRD'yi 13 Nisan itibariyle kapatacağını duyurdu. Sosyal dev, MSQRD'yi 2016'da satın almıştı.

2020031110403097872.jpg300 Milyon Facebook Kullanıcısı Sızdı300 milyon civarında talihsiz Facebook kullanıcısının bilgilerinin internette indirmeye sunulduğu ortaya çıktı!

Artırılmış gerçekliği kullanan yüz filtreleri, birkaç sene önce olağanüstü bir şey olarak görülüyordu. Bu teknolojiyi kullanan MSQRD ve birkaç uygulama, sanal da olsa bambaşka bir görünüme girmenize olanak tanıyor. MSQRD, Mark Zuckerberg'in de ilgisini çekmiş ve firma, Facebook tarafından satın alınmıştı.

Koronavirüs Nedeniyle Evden Çalışacaklara 5 Önemli Uyarı!Koronavirüs salgını nedeniyle birçok şirket, sosyal teması azaltmak adına çalışanlarını evden çalışmaya yönlendirdi

Şimdi ise MSQRD'nin Facebook sayfasına göre "MSQRD uygulaması, 13 Nisan'da kapanacak". Açıklamada artırılmış gerçeklikte yeni odak noktasının Spark AR olacağı belirtiliyor.

MSQRD'nin gidişine bazı kullanıcılar üzülebilir ancak sizi köpeğe, maymuna vs. çeviren anlamsız artırılmış gerçeklik artık Instagram, Snapchat gibi uygulamalarda ve adeta her yerde var. MSQRD bu yüzden artık gerekli değil gibi görünüyor...

Önceki HaberLG'den Q60 Kazandıran Yarışma Sonraki HaberElon Musk, Koronavirüse Rağmen Vazgeçmedi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER