Pro modeli iPhone 12'ye fark atacak

iPhone 12 ve iPhone 12 Pro'nun önümüzdeki eylül ayında tanıtılması bekleniyor.

Pro modeli iPhone 12'ye fark atacak

iPhone 12 ve iPhone 12 Pro'nun önümüzdeki eylül ayında tanıtılması bekleniyor. Apple'ın yeni oyuncakları elbette halihazırda piyasada olan iPhone 11'lerden belli ölçülerde fark yaratacak ve yeni özelliklere sahip olacak. Mart ayını geride bırakırken yavaş yavaş iPhone 12'ler ile ilgili bilgiler de gelmeye başlıyor. Yeni gelen bilgilere göre ise iPhone 12 Pro'da özellikle kamera konusunda önemli yetenekler bulanacak.

2020031814174887785.jpgSes Tutkunlarına Müjde! HD 350BT ve HD 450BT Satışta! İşte Özellikleri!Kullanıcıların en çok tercih ettiği Sennheiser Bluetooth kulaklıkları HD 4

iPhone 12 Pro haberleri, sızan iOS 14 kod satırlarına dayanıyor. Burada yer alan bilgilere göre iPhone 12 Pro, temel iPhone 12'den kamera konusunda büyük farklar içerecek. Bunlar arasında iPhone 12 Pro'da çok daha iyi bir portre modunun ve arttırılmış gerçeklik özelliklerinin bulunacağı bilgisi yer alıyor.

Vodafone, Operatör Adını #EvdeKal Olarak DeğiştirdiVodafone aboneleri, telefonlarında operatör adının göründüğü ve normalde VodafoneTR yazan bölümde artık #EvdeKal ibaresini görüyor

Ayrıca yine kod satılarına göre, iPhone 12 ailesinde tanıtılacak 3 modelden 2'si ToF sensör sahibi olacak. Böylece selef modellere göre çok daha iyi bir alan derinliği sağlayacak olan yeni modeller, bakalım Android tarafındaki rakipleriyle bu konuda boy ölçüşebilecekler mi. Zira ToF sensör Android tarafında halihazırda pek çok akıllı telefonda kullanılıyor.

Önceki HaberUzaktan Ateş Ölçebilen Termal Kameralar Tedbir Almayı Kolaylaştırıyor  
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER