Prof. Dr. Celal Şengör: 'Mezara Gömülmeyi Ben Doğru Bulmuyorum Hatta Aptalca Buluyorum'

Prof. Dr. Celal Şengör: 'Mezara Gömülmeyi Ben Doğru Bulmuyorum Hatta Aptalca Buluyorum'

Prof. Dr. Celal Şengör: 'Mezara Gömülmeyi Ben Doğru Bulmuyorum Hatta Aptalca Buluyorum'

Geçtiğimiz günlerde organ bağışı hakkındaki sözleriyle dikkat çeken ve eleştirilerin odağı olan Prof. Dr. Celal Şengör,"Elin dangalağına verip onu yaşatmanın anlamı yok" ifadesini kullanmıştı. Prof. Dr. Celal Şengör, Şengör Buket Aydın'la Kanal D Ana Haber'de kendini savundu.

Celal Şengör'ün tepki çeken organ bağışı açıklamalarının yer aldığı haber için sizi böyle alalım:

Prof. Dr. Celal Şengör'den Organ Bağışı Açıklaması: 'Elin Dangalağını Yaşatmanın Anlamı Yok' -

İnsanların gömülmesine karşı olduğunu söyleyen Şengör, yeni bir tartışmanın da fitilini ateşlemiş oldu.

s-b22c92555d46436d57ad47c86c99677ae26424Aynı zamanda cesetlerin yakılmasına da karşı olduğunu söyleyen Şengör, "Ben doğru bulmuyorum bunları. Hatta aptalca buluyorum. Kullanın, yedek parça" derken şu ifadeleri kullandı:"Mezara gömülmeyi doğru bulmuyorum. Mesela annem öleli kaç sene oldu. Gitmedim bir daha. Niye gideyim, ne var orada yahu karbondan başka? Toprak ve karbon…"

Bütün vücudunu araştırılması için bağışlayacağını söyleyen Şengör, ''İskeletimi bile bağışlıyorum. Mümkünse iskeletim bir sınıfta kullanılsın'' ifadelerini kullandı.

s-327441195e2fcd7d6e86ae0db98d6cdba7ae1b

"Mezara gömülmeyi doğru bulmuyorum."

"Mezara gömülmeyi doğru bulmuyorum.""Mezara gömülmeyi doğru bulmuyorum." İnsanların gömülmesine de karşı olduğunu söyleyen Şengör, yeni bir tartışmanın da fitilini ateşlemiş oldu. Aynı zamanda cesetlerin yakılmasına da karşı olduğunu söyleyen Şengör, "Ben doğru bulmuyorum bunları. Hatta aptalca buluyorum. Kullanın, yedek parça" derken şu ifadeleri kullandı: "Mezara gömülmeyi doğru bulmuyorum. Mesela annem öleli kaç sene oldu... Gitmedim bir daha. Niye gideyim, ne var orada yahu karbondan başka? Toprak ve karbon..."
Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2019, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER