Ralli pilotları ile müsabaka fırsatı

Profesyonel ya da amatör olsun video oyun tutkunlarının heyecanını doruğa çıkaracak Samsung'un ödüllerle batmış Grand Prix E-spor yarışmasının ön eleme müsabakaları başladı. 13 Haziran Cumartesi gününe kadar devam edecek ön eleme yarışmalarına başvurular ise Discord

Ralli pilotları ile müsabaka fırsatı

Profesyonel ya da amatör olsun video oyun tutkunlarının heyecanını doruğa çıkaracak Samsung'un ödüllerle batmış Grand Prix E-spor yarışmasının ön eleme müsabakaları başladı. 13 Haziran Cumartesi gününe kadar devam edecek ön eleme yarışmalarına başvurular ise Discord üzerinden alınıyor. sosyal ağ fenomenleri ve online seçmelerden gelen gönüllüleri ekip haline getirip yarıştırılan turnuva, Türkiye'de bu formatta yapılan ilk turnuva olması açısından da önem taşıyor. 5 gün sürecek ön elemelerde turnuvada yer edinmek isteyen oyunseverler, Bahreyn Pistinde en seri turu elde etmeye çalışacak. Bu tur sonucunda oluşan sıralamadaki en süratli 10 birey turnuvada yer almaya adalet kazanacak.

Ön elemelerden sonradan ünlüler ile turnuva heyecanı başlayacak

Ön elemeden daha sonra en iyi süreyi yapan bu 10 kişi, arasında gerçek ralli pilotlarının da bulunduğu 10 ünlü ad ile 2'şer şahsiyet takımlara ayrılacak ve ekip puanları ile kişisel puanlarını desteklemek için turnuvada çaba edecek. #FullPerformance hashtagi ile sosyal ağ üzerinden takip edilebilecek ve herkesin reel zamanlı bir şekilde aynı anda yer alacağı yarışlarda, toplam 20 kişiden oluşan bu 10 ekip Samsung'un bir birinden değerli ödülleri için kıyasıya bir çaba içerisine girecek.

Turnuvada yer alacak ünlü isimler ise şu şekilde: Türkiye'yi hem gerçek pistlerde ayrıca de profesyonel e-spor yarışlarında başarıyla temsilci genç sporcu Cem Bölükbaşı; hakiki ralli pilotları Kaan Sarpkaya, Onat Telkenar ve Berkay Besler; Türkiye Karting Şampiyonu ve e-spor pilotu Batuhan Ünlü; YouTube fenomenleri bununla birlikte araba tutkunları olan Mervan Tepelioğlu, Oyunbros Tolgahan, Atakan Tarkan, Buğra Akpınar ve Emre Bozkurt.

Yarışmalar Cem Bölükbaşı'nın Twitch ve Mervan'ın Youtube kanallarından, Oyunbros Tolgahan kadar Facebook Gaming üzerinden; Atakan Tarkan, Buğra Akpınar ve Emre Bozkurt'un ise Twitch kanalları üzerinden canlı olarak aktarılacak.

Her hafta kazananlara Samsung marka monitör ve SSD armağan

14 Haziran ila 5 Temmuz aralarında her hafta Pazar günü yapılacak turnuva yarışlarında kazananları ise Samsung'un teknoloji harikası ödülleri bekliyor. Her yarış günü 1. olan gönüllü pilota Samsung 27" CRG5 Gaming Monitör, 2. sırayı elde eden gönüllü pilota ise Samsung 970 Evo 500 GB NVMe SSD armağan edilecek.

Turnuvalar PC tabanlı video oyunu ile yapılacak. Keza yarışma kurallarına ulaşabileceğiniz Discord üzerinden müsabaka ile ilgili sorulara da cevap veriliyor. Turnuva hakkında daha artı data ve ön eleme müsabakalarına için buraya tıklayabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER