Ramazan'a özel 20 GB internet!

Vodafone, müşterilerine maksimum internet keyfi yaşatacak kampanyalar geliştirmeye devam ediyor.

Ramazan'a özel 20 GB internet!
Ramazan'a Özel 20 GB Mobil İnternet Fırsatı!

Vodafone, müşterilerine maksimum internet keyfi yaşatacak kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Vodafone, Ramazan boyunca faturalı ve faturasız tüm müşterilerine 20 GB mobil interneti sadece 20 TL'ye sunacak. Vodafone'a yeni gelen müşterilerin de yararlanabileceği kampanya kapsamında sunulan teklif, mevcut tarifenin üzerine ek paket olarak satın alınacak.

Monster, yeni nesil VR'a hazır 2019051717112870085.jpgRamazan'a Özel 20 GB Mobil İnternet Fırsatı!

Engin Aksoy: "Müşterilerimiz Ramazan sevincini gönüllerince paylaşacak"

Müşterilerinin Ramazan sevincini artırmayı hedeflediklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

"Vodafone olarak, müşterilerimizin kesintisiz internet ihtiyaçlarına yönelik kazandıran teklifler geliştirmeye devam ediyoruz. 'Vodafone halden anlar' mottosuyla sunduğumuz bütçe dostu internet tekliflerine bir yenisini daha ekliyoruz. Bu doğrultuda, bu Ramazan'da da kesintisiz internet deneyimi yaşamak ve bol bol paylaşımda bulunmak isteyen müşterilerimiz için yeni bir kampanya geliştirdik. 'Ramazan Paketi'miz ile faturalı ve faturasız tüm müşterilerimize Vodafone Yanımda üzerinden 20 GB mobil interneti sadece 20 TL'ye sunuyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizi geleceğin heyecan verici dünyasına hazırlayacak ayrıcalıklı ürün ve servisler sunmaya devam edeceğiz."

3 Haziran'a kadar geçerli

Vodafone'un 3 Haziran'a kadar geçerli olacak "Ramazan Paketi"nden yararlanmak isteyen tüm müşteriler Vodafone Yanımda uygulamasını kullanarak 1 ay geçerli 20 GB mobil interneti 20 TL karşılığında alabilecek.

Önceki Haberİşte 5G'nin Kullanımda Olduğu Ülkeler  
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER