Rayın Üstünde Su İçen Kedi İçin Tramvayı Durduran Güzel İnsan!

Rayın Üstünde Su İçen Kedi İçin Tramvayı Durduran Güzel İnsan!

Rayın Üstünde Su İçen Kedi İçin Tramvayı Durduran Güzel İnsan!

Antalya'da kaydedilen görüntülerde, 28 yaşındaki Vatman Oğuz Atay, rayların üzerinde su içen kedi için tramvayı bekletti. Kedi yüzünden seferini 6 dakika geç tamamlayan vatman, insanların büyük beğenisini kazandı.

Müze- Zerdalilik arasında çalışan nostalji tramvayında iki yıldır vatman olarak çalışan Oğuz Ay, geçen pazar günü kullandığı tramvay ile Kale Kapısı durağından hareket ettiği sırada rayların üzerinde su içen kediyi gördü.

s-4e0e2c4fa40e121aee5fdb14631cafe314e008Ay, 24 dakikada tamamlaması gereken seferini, kedi nedeniyle 6 dakika geç tamamladı. Kedinin su içmeyi bitirmesini bekleyen Ay, tramvaydan inerek hayvanı güvenli bir noktaya taşıdı.

Bu anlar, tramvaya binmek için bekleyen bir kişi tarafından cep telefonunun kamerasıyla görüntülendi, tramvayın güvenlik kameralarına yansıdı.

s-e6643273d467e9603aa5698b90cd0e1ca43a73Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, kısa sürede yüzlerce kişi tarafından paylaşıldı. Görüntüleri izleyen bazı vatandaşlar, yaptıkları yorumlarla Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabını da etiketleyerek vatmanın ödüllendirilmesini istedi.

İşte o anlar:

İşte o anlar:İşte o anlar: Meslektaşlarıyla birlikte mama alıp tramvayın son duraklarında yaşayan sokak hayvanlarını beslediklerini söyleyen vatman Oğuz Ay, "Sosyal medyada görüntüyü gören arkadaşlarım, beni arayıp görüntüdeki kişinin ben olup olmadığımı sordu. Onlar sayesinde bu görüntüden ve ilgiden haberim oldu. O gün Kale Kapısı durağına yolcuları aldıktan sonra hareket edeceğim sırada, kedinin su içtiğini fark ettim. Kediyi öyle görünce beklemem gerektiğini düşündüm. Su içmek, insanların olduğu gibi doğadaki tüm canlılar için önemli bir ihtiyaç. O yüzden kedinin su içmesini bitirmesini beklemek istedim ve kedi su içtikten sonra yoluma devam ettim" dedi.
Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019, 02:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER