Samsung'dan "katlanabilir" gözlük

Samsung'un "katlanabilir" sevdası bitmiyor.

Samsung'dan

Samsung'un "katlanabilir" sevdası bitmiyor. Güney Koreli şirketin katlanabilir akıllı telefon hamlesi Galaxy Fold'dan sonra, bu kez diğer cihazları da katlamaya çalıştığı ortaya çıkmış. Samsung'un, ABD Patent ve Ticari Markalar Ofisine gönderdiği dokümanlarda, bir gözlük üzerinde çalıştıkları anlaşılıyor.

InFocus Ödülleri büyük ilgi gördü 2019071600592390885.jpg Samsung, Bu Kez de

Her ne kadar Galaxy Fold çıkışıyla bir krizin içine sürüklenmiş ve halen telefonun son halini piyasaya çıkartamamış olsa da, Samsung bu alandaki bilgi ve birikimini farklı ürünlere kaydırmaya başlamış. Şirketin patent başvurusunda bulunduğu cihaz, sıradan bir gözlük değil tabii ki. Arttırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisini benimseyen gözlük, aynı zamanda katlanabilir ekran tasarımını da benimsiyor.

Mercek alanında ek bir ekran daha bulunduracak olan gözlük hakkında çok fazla bilgi yok. Elbette nihai ürün de şu an göründüğünden daha farklı görünecektir. Ancak bu patentin kısa sürede gerçekleşmeyeceğini şimdiden öngörmek zor değil. Zira dediğimiz gibi, Güney Koreli şirket henüz Galaxy Fold'u piyasaya çıkartamadı.

Önceki HaberBilgisayar Parolaları Öksüz Kaldı! Sonraki Haberİngiltere'de Yeni Banknotlarda Alan Turing Olacak
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER