Samsung, en hızlı RAM'i üretecek

Samsung, şu anki teknolojiden çok daha yüksek hız sağlayan DDR5 RAM teknolojisinin 2021'de seri üretime geçeceğini açıkladı.

Samsung, en hızlı RAM'i üretecek

Samsung, şu anki teknolojiden çok daha yüksek hız sağlayan DDR5 RAM teknolojisinin 2021'de seri üretime geçeceğini açıkladı. O nedenle şu sıra yeni bir bilgisayar satın almayı veya bilgisayarınızın RAM'i güncellemeyi düşünüyorsanız, bir süre beklemek isteyebilirsiniz. Ancak bu nispeten uzun bir süre olabilir...

2020032512323670085.jpgSamsung, Koronavirüs ile Mücadele Edebilecek Maske Üretimine El AttıSamsung, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs ile mücadeleye yardımcı olmak üzere, yüz maskesi üretimi konusunda elini taşın altına koydu

Samsung'un açıklamasına göre, şirket EUV tabanlı DDR4 RAM'lerinin bir sonraki jenerasyonu DDR5 RAM seri üretimine başlayacak. 2021 yılı itibariyle seri üretime geçecek olan Güney Koreli şirket, böylece halihazırda DDR4 teknolojisinden daha hızlı veri transferi yapılabilmesini ve bellek gücüyle daha iyi bilgisayarları görmemize olanak tanıyacak. Peki, DDR5 RAM'ler ne zaman gelir?

Popüler Mobil Oyun Monument Valley 2 Ücretsiz Oldu, Hemen İndirinMonument Valley 2, Play Store'da ücretsiz hale geldi

Şimdilik bu konuyla ilgili kesin bir bilgi elbette yok. Ancak 2021 yılında seri üretime başlayacak olması, yeni RAM'leri 2021'in ikinci yarısında piyasada görmeye başlayacağımıza işaret olabilir. Elbette bu süre Samsung'un elini çabuk tutmasına ve yapacağı iş ortaklıklarına bağlı olarak değişecektir.

Önceki HaberKoronavirüse yakalanan ünlüler kimler? Sonraki HaberOnePlus Sonunda Beklenen Özelliği Telefonlarına Ekliyor
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER