Samsung Galaxy ailesi karşımızda

Coronavirüs salgını nedeniyle iptal edilen Mobile World Congress 2020, yani MWC 2020, Samsung'un gövde gösterisine hazırlanıyordu.

Samsung Galaxy ailesi karşımızda

Coronavirüs salgını nedeniyle iptal edilen Mobile World Congress 2020, yani MWC 2020, Samsung'un gövde gösterisine hazırlanıyordu. Bu fuarda, yeni Galaxy ailesi telefonlarını tanıtacak olan Koreli elektronik devi Samsung, fuarın iptal edilmesinden sonra yeni modellerini online basın lansmanları ile duyurdu.

Samsung'un Galaxy ürün ailesinin yeni fertleri Galaxy S10 Lite, Galaxy S20 Ultra ve Galaxy Note 10 Lite modelleri oldu.

Galaxy Note 10 Lite

Galaxy Note serisi, iri ekranı ve stylus'ı ile telefonu üzerinde büyük dosyalarla çalışmayı seven veya geniş mobil ekranda video, film izlemeyi tercih eden kullanıcıların çok ilgi gösterdiği bir model. Sekiz çekirdeğe sahip Galaxy Note 10 Lite modelinde, çift SIM kart özelliği de bulunuyor. Böylece profesyonel kullanıcılar hem iş hatlarını hem de kişisel hatlarını aynı cihaz üzerinden kontrol edebiliyorlar. 6,7'' genişliğinde FHD+ Süper AMOLED ekrana sahip olan cihaz sadece 199 gr ağırlığında. Telefonun arkasında 12MP (F1.7) + 12MP (F2.4) + 12MP (F2.2) değerlerine sahip 3 adet kamera bulunuyor. Öndeki Selfie kamerasına ise ayrı bir özen gösterilmiş. 32 MP çözünürlüğe sahip kamera ile çok net çekimler yapmak mümkün. Telefon ayrıca 4K çözünürlükte video kaydı da yapabiliyor. 4500 mAH pili kapasitesi olan cihaz böylece uzun süre şar olmadan dayanabiliyor. Şarj içinse 25 W gücünde süper hızlı şarj teknolojisi kullanıyor. Cihazda ayrıca, ivmeölçer, parmak izi sensörü, jiroskop, jeomanyetik sensör, hall sensörü, RGB ışık sensörü, yakınlık sensörü de bulunuyor.

 

Galaxy S10 Lite

Galaxy S10 Lite, geniş açılı ana kamera, ultra geniş açılı kamera ve makro kamera ile birlikte yeni süper dengeli OIS özeliğine sahip. Ultra geniş açılı kamerada 123 derece açılı lens bulunuyor; 32 MP ön kamerası bulunan telefonun arkasında ise 48 MP süper dengeli, 12 MP ultra geniş açılı ve 5 MP macro kamera yer alıyor. Galaxy S10 Lite modelinin işlemcisi ise 2,8GHz, 2,4GHz ve 1,7GHz ile çalışan sekiz çekirdeğe sahip. 6,7'' genişliğindeki ekranında ise FHD+ Süper AMOLED Plus teknolojisi kullanılmış. 8X dijital zoom özelliği de bulunan telefon fotoğraf ve video odaklı kişisel kullanımı hedefleyenlerin gözdesi olacak bir cihaz.

 

Galaxy S20 Ultra

Samsung'un Galaxy ailesinin bu yılki en gelişmiş modellerinden olacak Galaxy S20 Ultra ise etkileyici özelliklerle herkesi hayran bırakıyor. Samsung Galaxy S20 Ultra çok büyük bir telefon. Neredeyse 7 inçlik bir tablet boyutlarına ulaşan telefonun ekranı 6.9 inç boyutunda. Ekran teknolojisi ise dinamik AMOLED ve çözünürlüğü de Quad HD+. Gorilla Glass 6 ile korunan, 1440 x 3200 piksel çözünürlüğe ulaşan ekranda 511 ppi piksel yoğunluğu bulunuyor. 10x hibrid optik ve 100x dijital yakınlaştırma yeteneğine sahip cihaz ilk kez 8K video kaydetme imkanı sunuyor. Bu da dünyadaki pek çok insandan farklı olarak artık videolarınızı 8K çözünürlüğünde kaydedip yayınlayabilmenin kapısını açıyor. Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S20 Ultra'nın 2020'de büyük ilgi görmesi ve rakiplerinden çok daha ileride olan yetenekleriyle kendini belli etmesi bekleniyor.

ADVERTORIAL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER