Samsung telefonlarda yeni bilmece

Bir Takım telefon üreticilerinin, telefonları ucuza satabilmek için ekranda reklam gösterdiği biliniyor.

Samsung telefonlarda yeni bilmece

Bir Takım telefon üreticilerinin, telefonları ucuza satabilmek için ekranda reklam gösterdiği biliniyor. Aynısını Samsung'un One UI 2.5'te yapacağına dair bir söylenti, birkaç gündür internette dolaşıyor. Ancak firmanın böyle bir yola başvurmayacağı anlaşıldı.

Samsung'un kilit ekranında reklam göstereceğine dair iddialar, devlete ait forumlardaki bu gönderiye dayanıyor. Korece sayfadaki resimler, muhtemelen ağırlama amacıyla hazır. bununla birlikte Gönderi, Samsung'un Güney Kore'de hava durumu uygulamasında gösterdiği reklamla azıcık eğlenmeyi amaçlıyor. Kuşkusuz reklamın herhangi bir Samsung uygulamasında görünmesi, telefon sahibinin canını sıkabilecek bir koşul.

Bir Takım kullanıcılar, hava durumu uygulamasındaki reklamın Samsung tarafından eklenmemiş olabileceğini düşünüyorlar. Güney Kore'de hava durumu verisini sağlayan Weather News, resimlerden bilgilere her şeyi sağladığından, araya reklam eklemiş olabilir.

Bu konu forumlarda yoğun biçimde tartışıldığından, bir kullanıcının One UI 2.5 ile eğlenmek için kilit ekranında reklam gösteren bir manzara hazırlaması kavranabilir. Kaldı ki paylaşılan gönderinin altında da Korece "örnek" anlamına gelen bir sözcük yer alıyor, ancak bu gözden kaçmış gibi görünüyor.

Samsung'un bildirim bölümünde kendi hizmetleriyle ilgili reklamlar gösterdiği biliniyor ama kilit ekranı reklamları, en ucuz Samsung telefonlarında bile muhtemelen gerçeğe dönüşmeyecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER