Samsung'tan ücretsiz dönüştürücü

Samsung'tan ücretsiz dönüştürücü

Samsung'tan ücretsiz dönüştürücü

Galaxy Note 9 ile VR dünyasına girmek ve telefonunuzun müthiş gücünden faydalanmak istiyorsanız istiyorsanız işiniz çok kolay değil. Telefon Gear VR başlığıyla uyumlu ancak bağlantıyı kurabilmek için biraz uğraşmanız gerekiyor.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

Samsung, VR tutkunlarının işini kolaylaştırmak için ücretsiz yardımda bulunmaya başlıyor; en azından ABD'de durum böyle. En son Gear VR'a sahip olup Galaxy Note 9'u ABD'de henüz satın alanlar, Samsung'a başvurarak başlığa bağlayacakları dönüştürücüyü ücretsiz olarak alabiliyorlar. Böylece yeni bir dönüştürücüye para ödeme zorunluluğu ortadan kalkıyor.

Sammobile'a göre dönüştürücünün temin edilmesi iki haftaya kadar zaman alabiliyor. Başvuru için satın alma bilgilerinizi sağlamanız yetiyor.

Gear VR öldü mü?

Bu sorunun ilginç olduğunu kabul etmeliyiz. Samsung'un amiral gemileri genellikle Gear VR yetenekleriyle övülürdü ancak bu defasında garip bir sessizlik yaşadık. Bunun anlamı Gear VR'nin Samsung için eskisi kadar öncelikli olmadığı olabileceği gibi, mevcut Gear VR'ın yeterli olduğu da olabilir. VR pazarının şu sıralar küçülmekte olduğunu da biliyoruz.

Önceki HaberYeni iPad Pro'lar, Bu Özellikle Gelebilir! Sonraki HaberVodafone, Bayramda Kesintisiz İletişim Yaşattı
Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2018, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER