Sayısız cihaza müzik yayını mümkün

Sayısız cihaza müzik yayını mümkün

Sayısız cihaza müzik yayını mümkün

Qualcomm Incorporated (NASDAQ: QCOM), bugün iştiraki Qualcomm Technologies International Ltd.'in Broadcast Audio teknolojisinin Qualcomm® SnapdragonTM 845 Mobil Platformu'nda bulunduğunu duyurdu. Qualcomm Broadcast Audio, bir Bluetooth kaynağının sayısız kulaklığa ve hoparlöre neredeyse kusursuz eşzamanla yayın gerçekleştirmesi için tasarlandı. Bu teknoloji, Bluetooth'un birden-çok ses yayınında kullanılmasını destekleyerek geleneksel Bluetooth'un yeteneklerinin genişlemesine yardım etmek için tasarlandı. Qualcomm Broadcast Audio çoklu hoparlörleri, paylaşımlı kulaklıkları ve tek bir akıllı cihazdan aynı müziği dinlemeyi veya sesli kayıt dinletilen grup turlarını destekliyor.
 

Qualcomm Broadcast Audio özelliklerinin arasında;

Snapdragon 845 Mobil Platformu'na ek olarak Qualcomm Broadcast Audio'da aynı zamanda Qualcomm Bluetooth Audio Çip-üstünde-Sistemi'nin menzilinde bulunuyor. Bu menzilin içerisinde kablosuz kulaklıklar ve işitme cihazları için CSR8670, CSR8675, CSRA 68100 ve yakın zamanda tanıtılan QCC5100 düşük güçle çalışan Bluetooth ses çip-üstünde sistem serisi de bulunuyor.
 
Halihazırda Qualcomm® Bluetooth Audio Çip-üstünde-Sistem temeline sahip cihazları geliştiren müşterilerimiz için yazılım güncellemeleri de bulunuyor. Böylece Qualcomm Broadcast Audio'da birçok ürüne satış sonrasında dahi bir özellik olarak eklenebiliyor.

Önceki HaberSamsung, Opera Max'i Hayata Döndürdü! Sonraki HaberUltraISO ile ISO dosyalarını düzenleyin!
Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 19:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER