Snapchat'ten yeni araç!

Snapchat'ten yeni araç!

Snapchat'ten yeni araç!

Snapchat kullanıcıları bugün itibariyle yeni Lens Explorer özelliği sayesinde, Snapchat topluluğu tarafından üretilen binlerce Lens'i keşfetme ve açma yeteneğine kavuşuyorlar.

Snap, Lens seçimi konusunda açıklama yaparak, bir Lens karosunun tıklanarak açılabileceğini ve direkt olarak Snap Camera'ya aktarılabileceğini yada gösterilen Hikayeler içerisinde Lens'lerin görülebileceğini söylüyor. Bu Hikayeler'deki Lensleri de Snap'ler üzerinde parmağınızı kaydırarak açabiliyorsunuz.

Topluluk Lensleri, 2017'nin ikinci yarısında yayımlanan Lens Studio kullanılarak üretilebiliyorlar. Snap'in söylediğine göre şu ana kadar 100000'den fazla eşsiz Lens sunulmuş durumda ve bunlar toplamda 2.5 milyar kez görüntülendiler. Snap, Lens Explorer özelliği ile görülme sayısını çok daha fazla arttırmayı ve kullanıcıların bu Lensleri hem bulmalarını hem de kullanmalarını kolaylaştırmayı ümit ediyor.

Snap'in söylediğine göre Lens Explorer yayınlandığında iOS üzerinde kullanılabilir olacak ancak Android'in de yeni özelliği anında alıp almayacağına dair bir açıklama yapılmış değil. Eğer kendi Lenslerinizi üretmek istiyorsanız Lens Studio'yu kullanabiliyorsunuz. Lens Studio bedava olarak indirilebiliyor ve Windows ile Mac üzerinde çalışıyor.

İLGİLİ HABER Snapchat oyun işine mi giriyor? Önceki HaberiPhone'da Kullanılmayan Uygulamaları Bulma Sonraki HaberMerakla Beklenen İsim Ortaya Çıktı!
Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2018, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER