Spotify, Apple Watch'ta!

Spotify, Apple Watch'ta!

Spotify, Apple Watch'ta!

Spotify, uygulamasının Apple Watch'a özel bir sürümünü birkaç aydır deniyordu. Firma şimdi uygulamayı herkese açtı. Bununla beraber ilk sürüm, sadece temel özelliklere yoğunlaşıyor ve fazlasını sunmuyor.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

Spotify'ın Apple Watch sürümü şu an iPhone'daki veya bağlı bir başka Spotify Connect cihazındaki müziği kontrol etmeye yarıyor. Saat üzerinden çalma listelerini seçebiliyor, şarkıları veya podcast bölümlerini atlayabiliyor, son çalınan şarkılara ve sevdiğiniz şarkılara ulaşabiliyorsunuz. Uygulamayı Watch üzerinde kullandığınızda her zamanki "Şimdi Çalıyor" ekranı, Spotify'ın kendi arayüzüyle değişiyor, böylece denetimlere kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Uygulamanın hayal kırıklığı yaratan tarafı, Apple Watch üzerinden direkt olarak müzik çalamaması. Yani iPhone olmaksızın şarkı çalamıyorsunuz. Şarkıları çevrimdışı dinlemek için indirmek gibi bir özellik de bulunmuyor.

Bu eksikliklerin çoğu kullanıcıyı üzeceği açık. Sonuçta birçok kullanıcı, yürüyüşe veya koşuya çıkarken Apple Watch'u kablosuz kulaklığına bağlayıp, müzik dinlemek isteyecektir. Neyse ki Spotify'ın açıklaması ümit verici. Firma, uygulama için çevrimdışı çalma gibi "birçok heyecan verici şeyin" sözünü veriyor. Bu yeniliklerin ne zaman geleceği ve tam olarak hangi yeniliklerin geleceği ise belli değil.

Önceki HaberHuawei tablet piyasasında büyük başarı elde etti Sonraki HaberZyxel Taiwan Excellence Awards'da Ödülleri Topladı
Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2018, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER