Spotify'dan bir yeni özellik daha

Spotify, aylık ücret ödeyen kullanıcıları için Group Session (Grup Oturumu) işlevini kullanıma sundu.

Spotify'dan bir yeni özellik daha

Spotify, aylık ücret ödeyen kullanıcıları için Group Session (Grup Oturumu) işlevini kullanıma sundu. Yeni işlev doğru iki veya daha artı kullanıcı, çalan müzik üzerindeki kontrolü paylaşabiliyor.

Yeni işlev, grup içerisinde hangi şarkıyı çalabileceğinizi seçmenize müsade vermekle kalmıyor, çalma listesi oluşturmanıza da izin veriyor. Premium kullanıcılarına sunulan işlev, hemen şimdi beta aşamasında kabul ediliyor. İşlevin sadece birkaç kişi aralarında değil, en fazla 100 kişi tarafından kullanılabildiği belirtiliyor. Bir grup oturumu başlamak için çalma ekranında sol daha aşağı köşede bulunan Bağlan (Connect) menüsünü açmanız gerekiyor. Buradaki kodu gruba katılacak misafirlere paylaşabiliyorsunuz. Davetli kullanıcı yürütme denetimlerini kullandığında ya da listeye bir şarkı eklediğinde, bu değiştirme herkese yansıyor.

İşlev Mayıs 2019'dan bu yanlamasına deneme edildiği için daha önce duymuş olabilirsiniz. Yeni işlev, bugün itibariyle Premium kullanıcılarına geniş çaplı olarak sunulmaya başlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER