Star Wars'tan karanlık kaberler!

Star Wars'tan karanlık kaberler!

Star Wars'tan karanlık kaberler!

Star Wars cephesi "Karanlık Taraf" yönünde ilerliyor. Star Wars cephesinin yan filmi "Boba Fett" resmen iptal edildi. Filmin iptal edildiğine dair açıklama, Lucas Arts yöneticisi Kathleen Kennedy  tarafından yapıldı. Bilindiği üzere Disney; Lucas Arts'ın çoğunluk hissesini birkaç yıl önce satın almıştı.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

İptal kararının arkasında iki etmen bulunuyor: Bunlardan ilki Star Wars: The Last Jedi'in, gerek serinin hayranları tarafından yerden yere vurulması, gerekse 2 milyar dolar gişe hasılatı elde eden Force Awakens'in 700 milyon dolar gerisinde yani 1,3 milyar dolarda kalması. Diğer neden ise Solo: A Star Wars Story'nin gişede çakılması... 300 milyon dolarlık yapım bütçesi ve bir o kadar da reklam bütçesi ile donatılan yapım, sadece 390 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek, yapımcı firmaya ciddi zarar ettirdi.

Bununla birlikte; ikinci üçlemenin son filmi Star Wars XI, 20 Aralık 2019 tarihinde dünya çapında gösterime girecek. Filmin yönetmenliğini J.J Abrams üstlenirken; Mark Hamill, Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac ve Billy Dee Williams gibi oyuncular yeni yapımın kadrosunda bulunacak. 

Önceki HaberWhatsApp'a Reklam Geliyor! Sonraki HaberBu Drone 40 Kat Ağırlık Taşıyabiliyor!
Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2018, 21:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER