Sway, iOS'dan çekiliyor

Sway, iOS'dan çekiliyor

Sway, iOS'dan çekiliyor

Microsoft, iOS'ta Sway'i web deneyimine yönelmek üzere kaldırdığını açıkladı. Sunum hizmeti ilk olarak 2014 yılında tanıtılmıştı ve Office serisinde yerini bulmak için bir miktar zorlanmıştı. Modern bir PowerPoint gibi tasarlanan hizmet, kullanıcıların etkileşimli ve farklı ekran boyutları için güzel sunumlar oluşturmasına imkan veriyor.

Ancak şimdi şirket, Sway'i toplamaya ve sağlamlaştırmaya karar verdi. Microsoft tarafından yapılan duyuruda Sway'in bir hizmet olarak kaybolmayacağı ve Windows 10 uygulamasının da varlığını sürdüreceği açık bir şekilde belirtiliyordu. Kaybolan sadece iOS uygulaması.

iOS için Sway, 19 Ekim'den itibaren App Store'dan kaldırılacak. Bu nedenle, yalnızca almanız değil, aynı zamanda güncellemeniz de mümkün olmayacak. 17 Aralık'tan başlayarak da, uygulama kapanacak ve kullanıcılar uygulamayı başlattıktan sonra web için Sway'i kullanmaya yönlendirilecek.

Ve tabi ki, şimdi ve Aralık arasında, uygulamanın kullanıcıları sürekli olarak iOS için Sway'in kapatıldığı bildirimlerini alacaklar. Unutmayın, tüm Sway'leriniz onları bıraktığınız yerde kalacak ve web uygulaması aracılığıyla servise erişmeye devam edebileceksiniz.

İLGİLİ HABER Yeni Chrome için tarih belli oldu! Önceki HaberSamsung 8K QLED TV IFA'da Ortaya Çıkacak!  
Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2018, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER