Teknosa Mağazaları önlemlerle birlikte 1 Haziran’da açılıyor

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, Türkiye genelindeki mağazalarını Covid-19 sürecinde izlenen normalleşme sürecine uygun bir şekilde 1 Haziran'da baştan açıyor.

Teknosa Mağazaları önlemlerle birlikte 1 Haziran’da açılıyor

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, Türkiye genelindeki mağazalarını Covid-19 sürecinde izlenen normalleşme sürecine uygun bir şekilde 1 Haziran'da baştan açıyor. Bütün dünyayı etkisi altına bölge pandemi nedeniyle mağazalarını geçici vakit ile kapatan Teknosa, aldığı azami önlemlerle birlikte teknoloji severleri mağazalarında ağırlamaya başlayacak. Mağazalarının kapalı olduğu dönemde Teknosa.com ve mobil platformları üzerinden tüketicilerle buluşmaya devam eden firma, 1 Haziran'dan itibaren ayrıca çalışanları hem de müşterileri için tedbirleri en üstteki düzeyde tutarak teknolojiye dair bütün ihtiyaçların güvenilir adresi olmaya devam edecek.

Pandemi sürecinde çalışanların ve toplumun sağlığına öncelik verdiklerini, bu çerçevede sürecin başından itibaren en üstteki seviyede önlemleri alarak hizmet sunduklarını vurgulayan Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan, “Bu dönemde teknolojiye erişim Türkiye'nin eğitim, ekonomi ve sosyal hayatını ayakta tuttu, hayatın devamlılığını sağladı. Evden çalışmayı, eğitimi karşılayan, ev hijyenini kolaylaştıran, evde vakit geçirmeyi konforlu kılan ve kişisel hijyen/bakıma dönük teknoloji ürünleri ihtiyaç listesinde ön plana çıktı. Biz de bu yönde sıhhat ve emniyet tedbirlerini en üst seviyede alırken, topluma hizmet vermeye devam ettik. Tüketicilerimizi Teknosa.com ve mobil platformlarımızdan teknoloji ürünleriyle kesintisiz olarak buluşturduk. Bu güç dönemde dinç altyapımız, herif odaklı dijitalleşme ve mutasyon konusunda son yıllarda attığımız adımların faydasını gördük. Müşterilerimize erişme, onların davranışlarını inceleme etme ve buna yerinde hizmet ve öneri sunma konusunda hızlı aksiyon aldık ve ayrım oluşturduk. bununla beraber, 1 Haziran'da perakendenin olmazsa olmaz unsuru olan mağazalarımızı her yerde açıyor olmaktan nedeniyle fazla heyecanlı ve mutluyuz. Pandeminin ve risklerin devam ettiğinin bilincindeyiz. Yetkili kurumların kaide ve rehberleri doğrultusunda en üstteki düzeyde tedbirlerimizi alıyoruz. Müşterilerimizin online kanallarımızın yanı sıra mağazalarımızda da güvenle alışveriş yapmaları için titizlikle hazırlandık” dedi.

Mağazalar Sabancı Üniversitesi'nin geliştirdiği Antimic ile dezenfekte ediliyor

Yeni dönemde müşterilerin ve çalışanların sağlığı için tüm önlemleri aldıklarını gösteren Bülent Gürcan: “Ahenkli sağlık durumu kontrolünden geçen ve her gün ateşleri ölçülen ekiplerimiz, bireysel koruyucu ekipmanları ile sosyal uzaklık kurallarına uygun bir şekilde müşterilerimize hizmet verecek. Mağazalarımızı ve tüm ürünlerimizi, Sabancı Üniversitesi tarafından geliştirilen, bakteri ve virüslere karşısında 3 aya değin hijyen karşılayan Antimic ve öteki önerilen temizlik malzemeleriyle sürekli dezenfekte ediyoruz. Mağazalardaki hava dolaşımını en sağlıklı noktaya getirmek için tüm havalandırma sistemlerimizin kontrollerini yaptık. Bunun yanı sıra çalışanlarımız için maske, eldiven, siperlik gibi bütün ekipmanların teminini ve kullanımı ile ilgili bütün bilgilendirmeleri gerçekleştiriyoruz. Mağaza içerisinde el dezenfektan noktalarımız var. Müşterilerimizi en düşük 8 metrekarede bir kuralına kadar ağırlayacağız. Bu konuda mağazalarımızda yön belirleme işaretleri, bilgilendirici materyaller ve sosyal uzaklık aralıkları konusunda uyarılar var. Kesintisiz anonslar ile hatırlatmaları da yapacağız” dedi.

Online kanalda canlı destek sürüyor

Firmadan gelen açıklamaya göre, mağazalara gitmeyi tercih etmeyen tüketiciler için Teknosa.com'da farklılaştırılmış hizmetler ve geniş bir ağa yayılan aynı gün / ertesi gün teslimat seçenekleri ile çabuk ve güvenli alışveriş deneyimi sunmaya devam ediliyor. Teknoloji mahsul ihtiyaçlarının kayda değer ülkü geldiği bu süreçte, ürünlerle ilgili soru sormak, satın alma sürecinde uzmanlarla konuşup data elde etmek isteyen teknoloji severler için Teknosa.com üzerinden verilen canlı destek ve danışmanlık hizmeti sürüyor.
  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER