Telefon seçerken rengin önemi

Telefon seçerken rengin önemi

Telefon seçerken rengin önemi

Telefon tasarımı kadar şekli, ekran boyutu ve hepsinden önemlisi renk seçenekleri, tasarım trendlerini yakından takip eden kullanıcıların önceliği oluyor. Telefonun ve kullanıcısın doğasını ifade eden özelliklerin başında ise cihazın rengi geliyor. Bunu göz önünde bulunduran HUAWEI, P20 lite ile benzersiz renk versiyonları ve son moda tasarımı sunuyor.

HUAWEI P20 lite modelinin iyi seçilmiş rengi telefona benzersiz bir karakter veriyor, modern tasarımı cesur tarzı vurguluyor. 2.5D çift taraflı kavisli ve elmas kesim cam ekran çerçevesinin yanı sıra 7.4mm inceliğe sahip olan ürün, Klein Mavisi (Klein Blue), Sakura Pembesi (Sakura Pink) ve Gece yarısı Siyahı (Midnight Black) renk seçenekleri ile sunuluyor.

Mükemmel Görünüm ve Minimalist Parlak Tasarım

Mükemmel Görünüm ve Minimalist Parlak Tasarım

Dinamik ve genç kullanıcılar için tasarlanan HUAWEI P20 lite, 5.84 inç FHD + ekran (2280x1080), 19:9 ekran/vücut oranı ve 2.0 tam ekran özelliği ile etkileyici bir görüntüleme deneyimi yaşatıyor. 1500:1 kontrast oranı ile daha zengin ve daha canlı renkler sağlayan HUAWEI P20 lite, inç başına 432 piksel ile retina HD tarafından destekleniyor. CE renk geliştirme teknolojisinin kullanıldığı HUAWEI P20 lite, görüntü doygunluğunu iyileştirerek renklerin ve ten renginin daha doğal görünmesini sağlıyor.

16 MP ön kamera ve 16MP + 2MP çift lensli arka kameraya sahip HUAWEI P20 lite, yeni nesil fotoğraf meraklıları için tasarlandı. HUAWEI P20 lite'ın kameraları en ince detayları yakalayabiliyor, ışık ve renkteki ince değişikliklere duyarlılığı ile her anı mükemmel bir şekilde ölümsüzleştiriyor. Profesyonel Bokeh lensi ve doğal güzellik algoritmaları sayesinde HUAWEI P20 lite'ın çift lensli arka kamerası, kullanıcıların stüdyo kalitesinde portreler çekmelerine olanak tanıyor.

Nesnenin 96 tanıma noktası ile eşleşen HUAWEI P20 lite'ın kamerası, mükemmel selfie'ler çekecek kadar akıllı... Işık dengeleme teknolojisi ile görüntü parlaklığını optimize ediyor ve sinyal gürültü oranını %300' kadar azaltıyor.

Eğlenceli Fotoğraflar

Eğlenceli Fotoğraflar

Arttırılmış gerçeklik teknolojisiyle Huawei P20 lite kullanıcılarına farklı fonksiyonlar sunuyor. Kullanıcılar, fotoğrafın arka planını istedikleri gibi 16 farklı dinamik temadan seçip değiştirebiliyorlar.

Etkili, Güçlü ve Sezgisel

EMUI 8.0 özelliğe sahip HUAWEI P20 lite, EMUI 8.0 özelliği ile kullanıcılarının alışkanlıklarını ve kullanım biçimlerini öğreniyor. Üç parmak hızlı ekran görüntüsü, akıllı bölünmüş ekran ve HUAWEI Private Space 2.0 gibi bir çoklu görev özellikleri ile donatılan HUAWEI P20 lite, tam anlamıyla bir oyun asistanı oluyor.

Hızlı Şarj ve Uzun Pil Ömrü

Huawei P20 lite kullanıcılara inanılmaz pil ömrü sunuyor. Huawei Quick Charge 2.0 ve 3000 mAh bataryası ile daha uzun kullanım sağlıyor. 18W hızlı 9V/2A teknoloji şarj ünitesiyle bataryayı 5V/2A'ya göre 30% daha hızlı dolduruyor. 30 dakika içinde bataryanın 43%'ü doluyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2018, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER