The Outer Worlds geliyor!

 Private Division ve Obsidian Entertainment bugün yaptıkları bir duyuru ile The Outer Worlds oyununun 25 Ekim 2019'dan itibaren Xbox One ailesi (Xbox One X de dahil) PlayStation 4 ve Windows PC'de satışa sunulacağını açıkladı.Cyberpunk 2077 nisanda geliyor! Tanınmış RPG geli

The Outer Worlds geliyor!

 Private Division ve Obsidian Entertainment bugün yaptıkları bir duyuru ile The Outer Worlds oyununun 25 Ekim 2019'dan itibaren Xbox One ailesi (Xbox One X de dahil) PlayStation 4 ve Windows PC'de satışa sunulacağını açıkladı.

Cyberpunk 2077 nisanda geliyor!

Tanınmış RPG geliştiricisi Obsidian Entertainment, galaksinin en uzak noktalarında bir kolonide yer alan karanlık ve esprili oyuncu odaklı bir hikaye olan The Outer Worlds ile geliyor. Soğuk, şirket bürokrasisinin sıkı yapısı, bilinmeyen bir ziyaretçiden dolayı - ki bu olmaya karar verdiğiniz karakter - çözülmeye başladığında hikayenin devamının nasıl gerçekleştiğini siz belirleyecektir. Seçimleriniz, hikayenin gelişme biçimini, karakter ilerlemenizi, eşlik eden hikayeleri ve oyun sonu senaryolarını etkileyecektir.

Obsidian'daki Co-Game Müdürü Tim Cain "Leonard'la çalışmaya başladığımızda, her zaman istediğimiz oyunu yapmaya karar verdik," dedi ve devam etti: "Oyuncunun seçim ve fikirlerinin önemli olduğu ve her duruma kendi belirlendiğiniz yöntemle yaklaşmanıza izin veren bir oyun. Çünkü bu sizin hikayeniz olacak."

The Outer Worlds size oyun boyunca oynamak için çeşitli seçenekler sunacak. Elinizde çeşitli menzilli ve yakın dövüş bilim kurgu silahları bulunacak olsa da, dilerseniz işleri eski tarz sevilen diplomasi yoluyla, hatta arkadaşlarınız arasında yaptığınız liderlik odaklı bir delegasyonla sorunlarınız çözebilirsiniz.

Obsidian Eş-Oyun Direktörü Leonard Boyarsky, "Tim'le birlikte yeniden çalışmak gurur verici. Onunla birlikte The Outer Worlds'de oyuncu odaklı bir hikaye anlatmanın yanında oyuncuların keşfedeceği derinlikli, keyifli ve kooperatif aksiyona dayalı bir evren yaratmak istedik" dedi.

Prodüksiyon Başkan Yardımcısı Allen Murray "Tek kişilik oyuncu odaklı olağanüstü RPG'ler yaratma konusunda Obsidiyen harika bir tarihe sahip. The Outer Worlds, kara mizah, ilginç karakterler ve bolca oyuncu ajansı açısından zengin bir deneyim sunan, kült bir Obsidiyen oyunu oldu" dedi.

The Outer Worlds'ün E3'te sergilenen yeni vidosunu YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

The Outer Worlds 25 Ekim 2019'da Xbox One, PS4™ ve Windows PC* için çıkacak. Obsidian'In yeni şaheseri The Outer Worlds'e bir an önce sahip olmak isterseniz ön siparişinizi şimdiden verebilirsiniz. The Outer Worlds henüz ESRB tarafından derecelendirilmemiştir. Daha fazla bilgi içinYouTube kanalına abone olabilir, Twitter da takip edebilir, Facebook üzerinden ekleyebilir ve sitemizi ziyaret edebilirsiniz: www.TheOuterWorlds.com.

*The Outer Worlds Windows PC için ilk yıl boyunca sadece Microsoft Windows Store ve Epic Games mağazaları üzerinden satışa sunulacaktır. Takip eden yıllarda belirli perakendecilerde satılmaya başlanacaktır.

Önceki HaberSahte Kripto Para Cüzdanlarına Dikkat!  
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER