Tinder hakkında ilginç şikayet!

Tinder hakkında ilginç şikayet!

Tinder hakkında ilginç şikayet!

İnsanlar Tinder üzerinden bir başka kullanıcı ile eşleşmek adına ilginç taktikler deniyor olabilir ancak Hollanda'da yaşayan bir motivasyon konuşmacısı olan Emile Ratelband'ın izlediği yol oldukça değişik.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

Ratelband, 69 yaşında olmasına rağmen 20 yaş genç hissettiğini öne sürüyor. Hollandalı motivasyon konuşmacısı, Tinder üzerinde  gerçek yaşının görülmesinin kendisine ait bir eşleşme sağlanma olasılığını düşürdüğünü belirterek doğum gününü hukuki olarak değiştirmek için dava açtı.

Ratelband, açıklamasında: "69 yaşında olduğum zaman, kısıtlanıyorum." cümlesiyle kendisini savundu. "Eğer 49 olursam bir ev alabilirim, değişik bir araba sürebilirim. Daha fazla iş yapabilirim. Ancak Tinder'da 69 yaşında olduğumda bir cevap alamıyorum. Eğer 49 yaşında olarak Tinder'da olursam, şimdiki yüzümle oldukça iyi bir konumda olacağım."

Ratelband ve avukatı, Arnhem Mahkemesi'nde yaptıkları açıklamada yaş değişimi isteminin hukuki açıdan isim ve cinsiyet değişikliğinden bir farkı olmadığını belirttiler. Ratelband, raporlara göre mahkemeye "Neden kendi yaşımı seçemiyorum?" sorusunu da yöneltti. Ratelband'ın bu davada istediği şey, doğum gününü yasal olarak 11 Mart 1949'dan 11 Mart 1969'a aldırmak. Üstelik Ratelband bunun için emekli maaşından vazgeçmeyi dahi göze almış durumda.

Tinder'da aşkını bulamamanın yanında Ratelband kimlik üzerinde yazan doğum tarihinin iş bulmaktan yana da şansını azalttığını belirtiyor. Washington Post'a konuşan Ratelband, yaşı konusunda kimseye yalan söylemek istemediğini belirtiyor: "Eğer yalan söylerseniz, her söylediğinizi hatırlamak zorunda kalırsınız." Ratelband, doktorlarının kendisine 45 yaşında birinin bedenine sahip olduğunu söylediklerini belirtiyor ve kendisini "genç bir tanrı" olarak niteliyor.

Aynı haber kaynağına göre Arnhem Mahkemesi, Ratelband'ın yaşını değiştirmeye yönelik dava istemini ilk başta reddetmişti. Aynı mahkemenin daha önce de Ratelband'ın ikiz çocuklarını Rolls ve Royce olarak isimlendirmeye yönelik isteğini de reddettiği raporlarda göze çarpan ilginç detaylar arasında.

Arnhem Mahkemesi'nin dört hafta içerisinde Ratelband'ın dava istemi ile ilgili bir karara varması bekleniyor.

Önceki HaberFortnite'tan Spor Alanında Dev İş Birliği Sonraki HaberOnePlus'ın yeni amiral gemisi fazlasıyla yetenekli
Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2018, 20:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER