Türk Profesörden özel bir araç

Bazı hastalar için tüp bebek tedavisi, fiziksel ve duygusal olarak yıpratan ve tüketen bir deneyimdir.

Türk Profesörden özel bir araç

Bazı hastalar için tüp bebek tedavisi, fiziksel ve duygusal olarak yıpratan ve tüketen bir deneyimdir. Prof. Dr. Bülent Tıraş, 2003 yılında profesör olduğunda, kendi araştırmalarını yaparken çalışmalara başladı. Tüp bebek tedavisinde başarıları ile tanınan ünlü doktor, şimdi de çiftlerin tüp bebek ile bebek sahibi olma şanslarını tahmin etmelerine yardımcı olan Türkiye'nin en başarılı çevrimiçi hesaplama araçlarından birine imza attı!

Neden Çevrimiçi Hesaplama Aracı Kullanmalısınız?

Başarı oranları bir dizi faktöre bağlıdır. Ancak, süreç içerisinde yaşanan herhangi bir fiziksel veya duygusal travmanın yanı sıra tekrarlayan başarısız döngüler, yıllarca iz bırakabilir. Türkiye'de, tüp bebek tedavisinde canlı doğum oranları %30 civarındadır. Ve bu sürece yüksek bir bütçe ayırmak her çift için mümkün olmayabilir.

Ünlü profesörün çevrimiçi bu hesaplama aracı ile; bir aile kurma hayalini gerçekleştirmek için tüp bebek tedavisine başvurmak isteyen çiftler, tedavi öncesinde hamile kalma şanslarını arttırmaya yardımcı olacak yeni bir araca erişebilecekler. Uzun süredir beklenen bu hesaplama aracı, anne ve baba adaylarına tüp bebek tedavisi hakkında bilinçli bir seçim yapma olanağı sunmaktadır.

Potansiyel hastalar; yaş, kısırlık nedeni, önceki gebelikler ve düşükler dahil olmak üzere, bireysel verilerini, tüp bebek başarısıyla ilişkili ana faktörleri göz önünde bulunduran bu çevrimiçi tahmin aracına girerek, bir tüp bebek döngüsünün ardından başarı şanslarını hesaplayabilecekler.

Acıbadem Maslak Hastanesi'nde çalışmalarına devam eden Prof. Dr. Bülent Tıraş'ın internet adresinde yer alan bu hesaplama aracı ile oluşturulan tahminler, hastanın gireceği bilgilere dayanmaktadır. Dolayısıyla, bilgilerin doğru olarak girildiğinden emin olunması gerekir.

Bu hesaplama aracı, potansiyel ebeveynler için açık bir şekilde sunulan verilerle tüp bebek tedavisi hakkında bilinçli bir seçim yapmalarına izin verecek bir atılım olabilir.

Aile kurmak isteyen bir çift, pembe gözlüklerle tedaviye başlayarak yüksek bir başarı beklentisinde olabilir. Ve bu, her şey bittiğinde hayal kırıklığıyla sonuçlanabilir. Başarı şansını daha şeffaf hale getiren ünlü profesörün geliştirdiği bu çevrimiçi hesaplama aracı, işte bunu düzeltmeye yardımcı oluyor!

Birkaç dakika içinde, tüp bebekte başarı şansınızı hesaplayabilirsiniz!

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak Acıbadem Maslak Hastanesi'nde görevine devam eden Prof. Dr. Bülent Tıraş tarafından oluşturulan çevrimiçi tüp bebek başarı şansı hesaplama aracını yukarıda görebilirsiniz.

Hesaplama aracı, gördüğünüz gibi yaşınız, Vücut Kitle İndeksi, kaç yıldır çocuk denediğiniz, daha önceki gebelik ve düşüklerinizin sayısı, geçmiş tüp bebek döngüleri, sigara kullanımı gibi çevresel faktörler ve eşinizle birlikte genetik hastalık öykünüze bağlı olarak çalışmaktadır.

Burada yapmanız gereken, bilgileri doğru bir şekilde girerek "Hesapla" bağlantısına tıklamaktır. Girdiğiniz bilgilere bağlı olarak, bunun sonucunda karşınıza bir başarı oranı çıkacaktır. Artık, tüp bebek tedavisini denemenin sizin için ne kadar doğru olacağına dair bir tahmininiz olabilir.

Dünya genelinde en etkili ama aynı zamanda en maliyetli yardımcı üreme tekniği olduğundan, çiftler genellikle onu ertelemeyi tercih etmektedir. Prof. Dr. Bülent Tıraş'ın geliştirdiği bu çevrimiçi hesaplama aracı sayesinde, tüp bebek tedavisini doğrudan tercih edip etmemeye karar verebilirsiniz.

Siz de bu çevrimiçi hesaplama aracı ile tüp bebekte başarı şansınızın ne olduğunu görmek isterseniz, şu bağlantıyı tıklayabilirsiniz.

ADVERTORIAL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER