Türk takımı PUBG'de 4. oldu

Mobil eğlenceyi rekabetle buluşturan Oppo R.T.K.

Türk takımı PUBG'de 4. oldu

Mobil eğlenceyi rekabetle buluşturan Oppo R.T.K. Series'in global finalleri tamamlandı. Tencent ve StarLadder iş birliği ile düzenlenen Avrupa'nın ilk bölgesel PUBG Mobile turnuvası, Kazakistan, Rusya ve Türkiye'den takımların katılımı ile gerçekleşti.

Blizzard'ta yine ayrılık vakti

Toplam 7 bin 500 dolar ödül kazandılar

2019072417354312985.jpg Toplam 7 bin 500 dolar ödül kazandılar

Toplam 50 bin dolar ödül havuzuna sahip turnuvanın finallerine her ülkeden bölgesel finalleri kazanan dörder takımın yanı sıra, PUBG Mobile yayıncısı INTERNATIONALTV ve Digital Athletics Espor takımı da sürpriz davetle mücadele için yerlerini aldılar.

Türkiye'den finallere katılma hakkı elde eden Sapphire turnuvanın 4.'sü olurken, KAOS 7. sırayı, Simurga 10. sırayı, Lucid Sublime Dreams 11. sırayı, Digital Athletics 12. sırayı, Futbolist ise 13. sırayı aldı. Türk takımları toplam 7 bin 500 dolar ödül kazandılar.

Türkiye'nin en büyük PUBG MOBILE etkinliği

2019072417360728585.jpg Türkiye'nin en büyük PUBG MOBILE etkinliği

Oppo R.T.K. Series'in 6-7 Temmuz tarihlerindeki final etkinliği için ayrıca Mall of İstanbul'da özel bir etkinlik düzenlendi. Türkiye'deki bugüne kadar düzenlenmiş en büyük PUBG Mobile etkinliği olan buluşma, Tolgay 'Extreme' Karabulut tarafından sunuldu ve katılan yüzlerce oyun severe PUBG Mobile tişörtleri, çantaları, metal rozetler ve oyun kodlarının yanı sıra son model Steelseries kulaklıklar hediye edildi.

Katılımcılar oyun karakterlerini hayata geçiren cosplayer'larla fotoğraf çektirme, Oppo Reno akıllı telefonda PUBG Mobile oynama, sunucular, topluluk grupları ve Egoist Pati ile buluşma şansı yakaladı.

PUBG Mobile'ın Avrupa için ilk bölgesel e-spor etkinliği olan Oppo R.T.K. Series'i önümüzdeki aylarda Türkiye'de yapılacak farklı etkinlikler izleyecek.

Önceki HaberSamsung, Android Q'yu S10 ile Test Ediyor Sonraki HaberYeni Galaxy Tab S6 Görselleri Sızdı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER