Uydu fotoğraflarını indirin!

Uydu fotoğraflarını indirin!

Uydu fotoğraflarını indirin!

Yeryüzünün ne kadar güzel olduğunu görmek için bir uydu görüntüsüne bakmanız yeterli.

Peki bu görüntüleri nereden bulacaksınız? Bulduğunuz uydu görüntülerini bilgisayarınıza indirebilir misiniz? Evet! Aşağıda size yardımcı olacak 3 ücretsiz siteyi sıraladık.

1. Earth Explorer

2018072513055632872.jpg1. Earth Explorer

ABD Jeoloji Araştırma Kurumu (USGS) tarafından işletilen Earth Explorer, ABD'ye özel haritalar sunsa da oldukça detaylı ve bilgilendirici. Sitedeki bilgiler, Landsat programı ve NASA gibi kaynaklardan toplanıyor.

Earth Explorer

2. Copernicus

What is the Copernicus Programme?What is the Copernicus Programme?Copernicus is the European Union’s revolutionary Earth Observation and Monitoring programme, looking at our planet and its environment for the ultimate benefit of all European citizens. Thanks to a variety of technologies, from satellites in space to measurement systems on the ground, in the sea and in the air, Copernicus delivers operational data and information services openly and freely in a wide range of application areas. Visit to access data and the services.

Avrupa Komisyonu (EC) ve Avrupa Uzay Ajansı (ESA), dünyanın en büyük dünya gözlem programını ortaya çıkarmıştı. Program kapsamında Sentinel uydularından gönderilen bilgilere, ücretsiz olarak bu siteden erişilebiliyor.

Copernicus

3. NASA Worldview

2018072513010244572.jpg

Worldview, uydu görüntülerine neredeyse canlı olarak bakmanızı sağlayan güçlü bir uygulama. Sitedeki işlevleri kullanarak bir zaman aralığı belirleyip, haritayı indirebiliyorsunuz.

NASA Worldview

Önceki Haberİddia: Core i9-9900K, 5GHz Boost Hızıyla Gelecek  
Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2018, 01:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER