...Ve Spotify, geri döndü

Mac sahibi olan Spotify kullanıcıları, müzik hizmetinin 2017'de Safari web tarayıcısına verdiği desteği bir anda durdurduğunu hatırlıyor olabilirler.

...Ve Spotify, geri döndü

Mac sahibi olan Spotify kullanıcıları, müzik hizmetinin 2017'de Safari web tarayıcısına verdiği desteği bir anda durdurduğunu hatırlıyor olabilirler. Hemen Spotify, Safari desteğini geri getirerek Mac kullanıcılarını sevindirdi.

Safari desteğinin kaldırılmasının nedeni bütünüyle bilinmese de, değişik tahminler yürütülmüştü. Bir iddiaya göre Spotify'ın Safari'yı terk etmesinin nedeni, Google'ın Widevine içerik şifresi çözme modülüydü. Bu dijital yargı yönetimi teknolojisi, emniyet endişeleri nedeniyle Safari'de çalışmıyordu.

Fakat Reddit kullanıcıları, Safari'nin birkaç gündür Spotify'ın web uygulamasını çalıştırdığını söylüyor. Gelişmeyle ilgili devlete ait bir duyuru yapılmasa da, Safari'nin desteklenen tarayıcılar listesine bitmiş eklendiği gözleniyor.

Her şeye karşın Safari'de Spotify'ı açarken sorun yaşıyorsanız, tarayıcınızı en son sürüme güncellemeyi deneyebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER