Walking Dead sezon finali ne zaman?

Koronavirüs, televizyon ve sinema sektörüne ciddi hasar verdi.

Walking Dead sezon finali ne zaman?

Koronavirüs, televizyon ve sinema sektörüne ciddi hasar verdi. Aynı adlı bir çizgi-romandan uyarlanan ve kısa zaman içinde bir TV kültü haline gelen The Walking Dead de, Yeni Tip Koronavirüs'ün gazabından kurtulamadı. Walking Dead'in sezon finalinin Nisan ortasında yayınlanması bekleniyordu oysa, 10.sezonun 16.bölümünün yayınlanması için biraz daha ummak zorundayız. Şu asıl dek belirli bir tarih kayıtlı değil. Fakat söylentiler, bu yılın üçüncü çeyreğine sinyâl ediyor.

The Walking Dead Sezon 10 Birim 16 Tanıtım Videosundan İpuçları

Az Önce birim yayınlanmasa da, en azından bir teaser'a sahibiz. Yayınlanan teaser, serinin tutkunları arasında merak uyandırdı ve bu bir takım teorilerin havada uçuşmasına sebep oldu. Elinde iki adet kama (balta güya Uzaktan Doğu silahı) ve siyah maske takan gizemli karakter kim? 

Serinin hayranlarından bazıları bu karakterin; Adrian Kali Turner'ın canlandırdığı Duane Jones ya da Lennie James'in canlandırdığı Morgan Jones olduğunu savunuyor. 

UYARI: Bundan sonraki direktifler spoiler içerebilir.

Morgan Jones, pandeminin başında ortaya çıktı. Morgan Jones bir takım hatalı anlaşılmalar sonrasında (kürekle Rick'in kafasına vurulması ve hapsedilmesi dahil), Rick Grimes'a büyük destek verdi ve barınak sağladı. Olayların sonrasında Morgan Jones'un karısı Jenny bir yaşamış ölü olarak uyandı. Morgan karısını vurmakta bocalama etti. gerçi Rick, Morgan'a asistan oldu ve olası sığınakların haritasını ve bir tabanca bıraktı. Morgan, bu yaşananlardan uzunca bir zaman daha sonra karşımıza tekrar çıktı ve 8.sezonda Scavengers mahallesini, Rick'i ardındaki bırakarak kendine yuva kabul etti.

Oğlu Duayne Jones'un kaderi ise süresiz kaldı. Zira Morgan'ın ifadeleri önemli anlamdaki mental bozuklukları sebebiyle muğlaktı. 

The Walking Dead S10 E16 Season Finale Sneak Peek | 'Maggie Returns' | Rotten Tomatoes TV

Teaser'da siyah maske giyen bir figür gözüküyor. Reddit'teki teoriler bu karakterin Duane ya da Morgan olabileceği yönünde yoğunlaşıyor. Ancak Duane'in yaşı, laf konusu maskeli adamın somut yapısı ile uyuşmuyor. Duane sağ kaldıysa bile, yaşça bu kadar büyük olamaz. yine de, hızlı şu belli başlı değin o kadar fazla sürpriz sundu: İç organları parçalanan kahramanlar bile döndü. Duane'in geri dönmesine de kimse şaşırmayacaktır. 

Bir Haber de Rick Grimes'tan...

Rick Grimes'ın, 9.sezonundaki fedakarlığı sonrasında sağ kaldığını biliyoruz. Yapımcı stüdyo, Andrew Lincoln'un canlandırdığı Rick Grimes'ın 2021 yılında sinema eseri ile karşımıza çıkacağını daha önce müjdelemişti. Koronavirüs salgını nedeniyle yayınlama tarihi gecikebilir. Ama bu heyecanla beklenen filme, en fena ihtimalle 2022 yılında kavuşacağımız emin gibi görünüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER