WhatsApp'a yeni WHO botu geldi

Şu sıralar önünüze çıkan her haber, Covid-19 ile ilgili.

WhatsApp'a yeni WHO botu geldi

Şu sıralar önünüze çıkan her haber, Covid-19 ile ilgili. Hastalıkla ve sebep olan virüsle ilgili bazı bilgiler yanlış olabildiğinden, kafanızın karışması da muhtemel. Dünya Sağlık Örgütü (WHO), bilgi kalabalığından kurtulmanız için bir WhatsApp botu oluşturuldu.

2020032010145172672.jpgGoogle, Yeni Uygulaması Camera Go'yu DuyurduDepolama alanını verimli olarak kullanan Camera Go uygulaması, Google tarafından resmi olarak duyuruldu

Otomatik olarak metin mesajları yollayan bot, İngilizce konuşuyor ve salgın ile ilgili en son rakamları, kendinizi korumaya yönelik tavsiyeleri, hastalıkla ilgili "şehir efsanelerini", haberleri, sıkça sorulanlara cevapları ve duyuruları size gönderiyor. Bilgi almak için menü numaralarına dokunmanız yeterli. Bilgiler resmi ve tek bir kaynaktan geldiğinden, gereksiz ve yanlış bilgilere maruz kalmıyorsunuz.

Yeni 5G'li Nokia 8.3 ile 4 Yeni Nokia Telefon TanıtıldıYeni 5G'li Nokia 8

WhatsApp botuna ulaşmak için bu bağlantıya tıklamanız ve "join" yazıp göndermeniz gerekiyor. Alternatif olarak +41 79 893 18 92 numarasını telefon rehberine ekleyebileceğiniz, ardından bu numaraya WhatsApp üzerinden "join" yazıp gönderebileceğiniz belirtiliyor.

Önceki HaberSamsung Galaxy M31 Satışa Çıktı! İşte Özellikleri ve Fiyatı Sonraki HaberIntel İşlemciler Yeni "Snoop" Saldırısı Nedeniyle Risk Altında
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER