WhatsApp'a yeni yaş sınırı!

WhatsApp'a yeni yaş sınırı!

WhatsApp'a yeni yaş sınırı!

Avrupa'nın yeni GDPR gizlilik standartları yaklaşırken, bazı firmalar Avrupalı kullanıcıları etkileyecek değişiklikler açıklıyor. Bugünkü Sky News haberine göre WhatsApp, yaş gereksinimlerini yeni düzenlemelerle uymak için değiştirdi. Buna göre bundan sonra Avrupa'da yaşayan kullanıcıların, hizmeti kullanmak için en az 16 yaşında olması gerekecek.

Önümüzdeki haftalarda WhatsApp, kullanıcıların yeni kullanım şartlarını kabul etmesini isteyecek ve Avrupalı kullanıcıların en az 16 yaşında olduklarını doğrulamaları gerekecek. Avrupa'da yaşamayanlar ise şu anki standarda göre devam edebilecekler, yani 13 yaşından küçük olmamak yeterli olacak. WhatsApp, kullanıcıların gerçek yaşını söylediğini nasıl doğrulayacağını ise söylemedi.

WhatsApp'ın sahibi Facebook, diğer platformlarında da GDPR ile ilişkili değişiklikler açıklıyor. Bu platformların başında Instagram, Oculus ve Facebook'un kendisi var. Bir blog yazısında WhatsApp, dünya çapındaki kullanıcıların çok yakında mesajlaşma hizmeti tarafından toplanan verilerin hepsini indirebileceğini de söylemişti.

İLGİLİ HABER Bir isim daha Facebook'u siliyor Önceki Haber"Bitcoin, 2022'ye Kadar 250.000 Dolar Olabilir" Sonraki HaberGmail'in Yeni Tasarımı Kullanıma Açıldı!
Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER