Windows 10'da bir sorun daha

Sorunlu güncellemelerden kurtulamayan Windows 10'un yeni bir sorunlu güncellemesi daha oldu.

Windows 10'da bir sorun daha

Sorunlu güncellemelerden kurtulamayan Windows 10'un yeni bir sorunlu güncellemesi daha oldu. Bazı kullanıcılar güncellemeyi yükleyemezken bazıları, sistemlerinin kilitlendiğine şahit oldu.

2020032516113463572.jpgChrome'un Güç Tüketim Sorunu, Böyle İyileşebilirAdeta bir kaynak canavarı olan Chrome'un güç tüketimi, bu geliştirmeyle Intel işlemcilerde bir miktar azalabilir

Söz konusu güncelleme, isteğe bağlı ve Corona virüsü nedeniyle yakında geri çekilecek olan KB4541335. Sorundan şikayet edenlerin, Windows 10 Mayıs 2019 ve Kasım 2019 güncellemeleri üzerine bu yeni güncellemeyi yükleyenler arasında olduğu anlaşılıyor. Bazı Reddit kullanıcıları yükleme sorunlarıyla karşılaşırken, güncellemeyi başarıyla yükleyenlerin bazı durumlarda sorun yaşadığı gözleniyor. Bir kullanıcı, tüm oyunlarda "berbat bir gecikme" yaşadığını, KB4541335'i sistemden kaldırarak sorunu çözdüğünü söylüyor.

Koronavirüse yakalanan ünlüler!Çin'de başlayan ve bütün ülkeyi saran yeni tip Koronavirüs ünlülere de sıçradı

KB4541335, birkaç küçük sorunu onarırken, bazı kullanıcıların ilgisini çekebilecek birkaç onarım da içeriyor. Bunlar arasında bazı durumlarda uygulanmaların kapanmasına yol açan bir hata ve Your Phone uygulamasında bazı cihazlarda "Mute" düğmesinin çalışmaması var.

İsteğe bağlı bir güncelleme olduğundan, KB4541335'i yüklemek zorunda değilsiniz. Bu yüzden her şeyi olduğu gibi bırakıp, (gereğinden fazla iyimser olsa da) Microsoft'un sorunları çözmesini bekleyebilirsiniz.

Önceki HaberEvden Çalışmanın Verimli ve Güvenli Yoluna Yeni Özellikler Geldi  
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER