Windows 10, sorunlara doymuyor

Bir hafta önce yayınlanan Windows 10 Mayıs 2020 güncellemesi, kademeli olarak dağıtıldığından demin minik bir kitleye ulaştı.

Windows 10, sorunlara doymuyor

Bir hafta önce yayınlanan Windows 10 Mayıs 2020 güncellemesi, kademeli olarak dağıtıldığından demin minik bir kitleye ulaştı. Güncellemenin önemli bazı sorunlara yol açabildiği biliniyordu, ancak hemen sorun listesine bir yenisi eklendi.

Intel'in sabit disk performansını artırmaya yönelik Optane belleğini muhtemelen duymuşsunuzdur. Windows Latest'in araştırmasına tarafından Intel forumlarında, Twitter'da ve Geri Bildirim Merkezi'nde kullanıcılar, Optane Memory ile ilgili sorunlar yaşıyorlar. Bir Takım sorunların birkaç ay öncesine dayandığı gözlenirken, bazılarının yeni ortaya çıktığı anlaşılıyor. Bu sorunların Insider testleri sırasında ortaya çıkmamış olması ilginç bir teferruat.

Raporlara göre Optane Hafıza Sabitlemeleri, yeni güncellemeyle birlikte yükseltilmiyor ve bu nedenle Windows'un .dll dosyası hataları verdiği belirtiliyor.

PC'nizde Optane bellek varsa, Microsoft sorunla ilgili bir tanımlama yapıp, onu giderene dek Windows 10 sürüm 2004 güncellemesini bekletmenize menfaat olabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER