Windows güncellemeleri hızlandı

Windows güncellemeleri hızlandı

Windows güncellemeleri hızlandı

Bir Windows Insider iseniz ve Fast ring'de düzenli olarak yeni kurulumlar yüklüyorsanız, muhtemelen bu güncellemelerin eskiden olduğundan daha az zaman harcadığını fark etmişsinizdir. Bunun bir nedeni var: Microsoft, kullanıcılarının geri bildirimlerini dinlediğini ve Windows 10 özellik güncellemelerini yüklerken bilgisayarınızın kapalı kalma süresini en aza indirmeye çalıştığını duyurdu.

Windows 10 Creators Update (sürüm 1703) Nisan ayında yayınlandığında, Microsoft çevrimdışı sürenin 82 dakika olduğunu söylemişti. Bu, güncellemeyi yüklerken bilgisayarınızı kullanamayacağınız süre. Fall Creators Update (sürüm 1709) kullanıma sunulduğunda, bu süre 51 dakikaya düştü. Ama şimdi firmanın söylediğine göre her şey daha da geliştirilmiş ve bu sürenin sadece 30 dakikaya indiği söyleniyor.

Bu hızlanma, çevrimiçi güncelleme süresinin uzatılması sayesinde mümkün oluyor. Ama çevrimiçi güncelleme, siz bilgisayarınızı kullanırken arka planda gerçekleştiği için bilgisayarınızı kullanmaya devam edebiliyorsunuz ve sonuç olarak bilgisayarınızı güncelleme yüzünden kullanamadığınız süre kısalmış oluyor.

İLGİLİ HABER Büyük güncellemeye az kaldı Önceki HaberYouTube, "Resim İçinde Resim" İşlevini Deniyor Sonraki HaberFacebook'tan Sızıntılara Karşı 'Gizli Polis'
Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2018, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER