Witcher'dan 2 iyi haber birden

Netflix, 17 Aralık 2021'de platforma gelecek olan The Witcher 2.

Witcher'dan 2 iyi haber birden

Netflix, 17 Aralık 2021'de platforma gelecek olan The Witcher 2. sezon için yeni bir fragman yayınladı. Ayrıca 3. sezonun resmi olarak yapım aşamasında olduğu da açıklandı. Böylece henüz 2. sezon yayınlanmadan, 3. sezon da onayı almış oldu.

The Witcher 2. sezon, ilk sezonun sonunda Geralt of Rivia (Henry Cavill) ve Ciri'nin (Freya Allan) 1. sezon sonunda karşılaşmalarını dikkatlice kurduktan sonra başlayacak. İkinci sezonda Geralt, Ciri'yi witcher'ların eğitildiği bir yer olan Kaer Morhen'e götürecek.

Yayınlanan yeni fragman, bugüne kadar gördüğümüzden çok daha fazlasını sunuyor. 1. sezonun acımasız final olaylarından sonra Yennefer'e (Anya Chalotra) ne olduğuna dair küçük bir ipucu da mevcut.

Yeni görüntüleri 1. sezonun özetiyle birleştiren fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz...

Road to Season 2 Trailer | The WitcherRoad to Season 2 Trailer | The WitcherYou can't escape the monster within. The Witcher Season 2 premieres December 17 on Netflix. SUBSCRIBE: About Netflix: Netflix is the world's leading streaming entertainment service with over 209 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on any internet-connected screen. Members can play, pause and resume watching, all without commercials or commitments. Road to Season 2 Trailer | The Witcher

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER