Wozniak'tan büyük sürpriz

Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak Twitter'da "diğerlerine benzemeyen bir uzay şirketi kuracağını" açıkladı.

Wozniak'tan büyük sürpriz

Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak Twitter'da "diğerlerine benzemeyen bir uzay şirketi kuracağını" açıkladı. Adının Privateer Space olacağını söylediği uzay şirketi Wozniak'a göre, "uzayı tüm insanlık için güvenli ve erişilebilir hale getirmek" hedefi ile yola çıkıyor. Steve Wozniak aynı zamanda bir YouTube videosu da paylaştı. Şirketin diğer bir ortağı ise Ripcord'un kurucusu Alex Fielding.

Aşağıda izleyebileceğiniz tanıtım videosunda Wozniak "beraber çalışarak doğru ve iyi şeyler yapacağız, böylece gelecek nesillere daha iyi bir miras bırakacağız" diyor.  

Privateer SpacePrivateer SpacePrivateer Space is working to keep space safe and accessible to all humankind. Co-founded by Apple co-founder Steve Wozniak and Ripcord founder Alex Fielding, Privateer will be providing private audiences a glimpse into the companies future plans at AMOS Tech 2021 in September 2021 at the AMOS conference in Maui Hawaii. MB018YM6JVA8FPP

Henüz şirket hakkında pek bir şey paylaşılmadı. Privateer'in sitesinde sadece "Gökyüzü artık sınır değil" ve "Gizlilik modundayız" yazıyor. Bilindiği gibi diğer teknoloji şirketlerinin kurucuları da uzay girişimleri başlatmıştı. Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un Blue Origin'i ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın SpaceX firması en önde gelen iki örnek.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER