Xiaomi Redmi Note 9 satışa çıktı!

Dünya genelinde 110 milyonun üstünde satış başarısı bildiren Redmi Note serisi, piyasadaki en özellikli orta derslik zeki telefonları kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Xiaomi Redmi Note 9 satışa çıktı!

Dünya genelinde 110 milyonun üstünde satış başarısı bildiren Redmi Note serisi, piyasadaki en özellikli orta derslik zeki telefonları kullanıcıların beğenisine sunuyor. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Redmi Note 9S ve Redmi Note 9 Pro ile birlikte, yeni Redmi Note zeki telefon serisi, yerinde fiyatlarla en son teknoloji özelliklere sahip gösterişli ve reformcu akıllı telefonları kullanıcılarla buluşturuyor. Peki, Xiaomi Redmi Note 9 nasıl bir telefon? Özellikleri neler? Fiyatı ne dek? İşte Xiaomi Redmi Note 9 özellikleri ve fiyatı!

48 Megapiksel dörtlü kamerasıyla üstün video ve resim kalitesi sunuyor

REDMI NOTE 9'UN ÖZELLİKLERİ NELER?

Arka kısımda bulunan oldukça güzel dörtlü kamera kurulumuna sahip Redmi Note 9'un 48 MP esas lensi, her türlü ışık ortamında net, ultra yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekilebilmesine olasılık tanıyor.8 Megapiksellik ultra geniş açılı lensi ise kaliteden herhangi bir imtiyaz vermeden güzel büyük grup fotoğrafları çekilebilmesini sağlıyor. Arka kamerayı çevreleyen 2 Megapiksellik makro lens ve 2 Megapiksellik derinlik sensörü tamamen kullanıcılar, mükemmel bir bokeh efektiyle güzel yakın resim çekimi yapabiliyorlar. Ekran içine yerleştirilmiş 13 Megapiksellik ön kamera ise ekranın maksimum düzeyde kullanılabilmesine olasılık tanıyor.

Redmi Note 9'un 2.39:1 en doruk oranıyla çekim yapılabilmesini karşılayan sinematik portre ve video modu, kullanıcıları birer yönetmene dönüştürüyor. Altı ayrı sürekli değişen manzara seçeneği sayesinde herkes ilginç ve çarpıcı videolar çekebilme fırsatı yakalarken, yeni belge modu Redmi Note 9'u bir cep tarayıcısına dönüştürüyor.

Uzun ömürlü pil ve seri çok miktar

Büyük 5020mAh (herif) bataryasıyla ve 18W hızlı çok miktar desteğiyle Redmi Note 9, ince tasarımdan imtiyaz vermeksizin ertesi güne dek sıkıntı edilmeden kullanılabilecek tatmin edici gücü sunuyor.

Enerjik SoCs ile doğaüstü performans

Redmi Note 9, üstünde barındırdığı MediaTek Helio G85 işlemciyle, yeni çipseti içeren dünyanın ilk zeki telefonu olarak öne çıkıyor. 2 x A75 2.0 GHz, 6 x A55 1.8 GHz işlemci, takriben 1000 MHz hızında ARM G52 MC2 grafik işlemcisiyle 25 fps karşılayan Manhattan 3.0 GPU doğruca inanılmaz bir performans sunuyor.

Amiral Gemisi Seviyesinde Nokta Ekran

Redmi Note 9, Corning® Gorilla® Glass 5 ile korunan çarpıcı 6,53 inç Nokta Ekran ile yepyeni bir görünüme kavuşuyor.

Redmi Note 9, 3.5 mm kulaklık girişi ve IR (kızıl ötesi) Blaster gibi fanların fazla sevdiği çeşitli özelliklere sahip. Hem, uzun süreli göz konforu için TÜV Rheinland düşük mavi ışık sertifikası ve kazara akıcı dökülmelerine aleyhinde dayanıklı nano kaplama ile birlikte geliyor.

Kullanıcılar Geceyarısı Grisi, Orman Yeşili ve Buzul Beyazı olmak üzere üç büyüleyici renk arasından tercih yapabiliyor.

REDMI NOTE 9'UN FİYATI NE DEĞIN?

Redmi Note 9, Haziran itibarıyla Mi Store ve online kanallar üstünde satışa sunulacak. Redmi Note 9'un 3 GB + 64 GB modeli 2.999 TL'den, 4 GB + 128 GB modeli ise 3.199 TL'den satışa sunulacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER