Yeni BMW 5 Serisi ortaya çıkıyor

BMW 5 Series yenilenmek üzere ve Alman araba devi BMW'nin yeni gösterdiği birincil fotoğrafa kadar popüler sedan daha zarif bir görüntüye kavuşacak.

Yeni BMW 5 Serisi ortaya çıkıyor

BMW 5 Series yenilenmek üzere ve Alman araba devi BMW'nin yeni gösterdiği birincil fotoğrafa kadar popüler sedan daha zarif bir görüntüye kavuşacak. Yenilenen araca ilk bakışımız, geçtiğimiz günlerde düzenlenen BMW'nin Genel Toplantısı'ndan geliyor ve otomobil üreticisi, aracın son halini iki haftadan daha kısa bir vakit içerisinde göreceğimizi söyledi.

Işyeri bu birincil gösterim açık havada elektrikli sürümlerle ve 48-vold hafif-hibrit teknolojileri ile de karşılaşacağımızı müjdeliyor.

Geçtiğimiz ay internete sızan bilgilerin gerisinde büyük bir tasarım değişikliği beklenmiyor ancak 2021 model yılı daha ince farlar ve baştan planlanmış bir ızgaraya sahip olacak. Ön gösterim fotoğrafları her iki parçayı da gözler önüne seriyor ve farların oldukça iyi gözüktükleri söylenebilir. Arkadaki kısımda ise bilhassa arkadaki farlarda en son 3 Series'den esinlenilmiş durumda.

Sunumun öne çıkan noktası 5 Series olsa da, BMW firmada bir takım şansın dönmesi olacağını da söyledi. Işyeri, bu toplantı ile beraber Koronavirüs salgınının firmanın geleceğini ne kadar etkilediğinin altını çizdi. Özellikle gelecekteki bütün ürünler tekrar incelemeye alındı ve bazı ertelemelerin ve hatta iptallerin yaşanması muhtemel. Salgın sebebiyle şimdiden BMW i8'in varisi olan bir model feshedilmiş durumda.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER