Yeni Galaxy Z Flip böyle olabilir

Samsung'un ikinci katlanan telefonu Galaxy Z Flip, yüksek fiyatına karşın en son teknik özelliklerle gelmiyor.

Yeni Galaxy Z Flip böyle olabilir

Samsung'un ikinci katlanan telefonu Galaxy Z Flip, yüksek fiyatına karşın en son teknik özelliklerle gelmiyor. Bir sene öncesinin Snapdragon işlemcisini kullanan cihazda yalnızca iki arka kamera bulunuyor. Ortaya çıkan patentler, Samsung'un bunları başkalaşmak istediğini gösteriyor.

Samsung'un Dünya Fikri Sahiplik Ofisi (WIPO) üstünde başvurusunu yaptığı tasarım patentlerine kadar işyeri, yeni Galaxy Z Flip için iki ayrı tasarımı gözden geçiriyor. Tasarımların her ikisinde de üç arka kamera bulunuyor. Seçeneklerden birinde kameralar yatay olarak sıralanıyor ve dış ekran için daha eksik yer bırakıyor. Öteki tasarımda ise kameralar dikey olarak sıralanıyor ve ekrana daha fazla alan ayrılıyor.

Diyagramlardaki çizimlerde daire şekilli kameralar görüyoruz. Bu, Galaxy S20 Ultra'daki gibi bir periskop zum kamerasının yeni Galaxy Z Flip'e gelmeyeceği anlamını taşıyor olabilir. Tasarımlarda ön kamera, ekranın üzerinde, merkezde bulunan bir delik içerisinde bulunurken parmak izi tarayıcısı ve USB-C portu, telefonun kenarında yer alıyor.

Tasarım patentlerinin yeni Galaxy Z Flip ile gerçeğe dönüşeceğinin bir garantisi değil. yine de Samsung'un yeni katlanan telefonunda daha iyi kamaralar ve daha çabuk bir işlemci görmeyi umuyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER