Yeni Gmail hazır!

Yeni Gmail hazır!

Yeni Gmail hazır!

Gmail'in yenilenen tasarımı, dünya çapında kullanıma açılmaya başlandı. Yeni tasarım, gelen kutusunu terk etmeden epostalarınızla daha fazla ilgilenebilmenizi sağlıyor.

Bu kapsamda Google, belge ve resim gibi ek dosyaları görmeyi ve onlarla etkileşimde bulunmayı kolaylaştırıyor. Yenilenen tasarım, görevlere de odaklanıyor ve Google Keep'i yan çubukla bütünleştiriyor.

Inbox by Gmail'de ortaya çıkan akıllı cevap işlevi, yeni Gmail tasarımında da yer alıyor. Bu işlev sayesinde çok düşünmeden cevaplayabileceğiniz epostaları, size sunulan hazır metinlerden birini seçerek cevaplayabiliyorsunuz.

Buna ek olarak web uygulamasına eklenecek olan yeni "özel" mod, belirli açılardan kısıtlanmış epostalar gönderebilmenize izin verecek. Bu kısıtlamalar arasında epostanın belirli bir süreden sonra kendiliğinden silinmesi, iletilmesinin mümkün olmaması, yazdırılamaması var.

Son olarak Gmail, kayıtlı olduğunuz eposta listelerinden ne zaman çıkmanız gerektiğini hesaplayarak sizi uyarabiliyor. Burada belirli epostaları okuyup okumadığınız gibi kriterlere bakılıyor.

Google'ın yeni Gmail tasarımının önümüzdeki birkaç saat içinde tüm kullanıcılara ulaşacağı söyleniyor.

Önceki HaberWhatsApp Avrupa Kullanıcılarına Yeni Yaş Sınırı! Sonraki HaberChrome'un Tasarım Değişiklikleri Göründü!
Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER