Yeni iPhone'lardan hayal kırıklığı

Yeni iPhone'lardan hayal kırıklığı

Yeni iPhone'lardan hayal kırıklığı

Evet, Apple'ın geçtiğimiz eylül ayında tanıttığı yeni iPhone XS ve iPhone XS Max, görünüşe göre çok büyük ilgi görmüyor. Kısa bir süre içinde piyasaya çıkması beklenen iPhone XR da eli kulağındayken, tedarikçiler sipariş konusunda ihtiyatlı davranıyor. En azından gelen raporlar bu yönde.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

Tayvan tarafından gelen raporlarda, Tayvan merkezli tedarikçilerin 2018'in geri kalanı için yeni iPhone siparişleri konusunda temkinli olmaya devam ettiğini gösteriyor. Kaynaklara göre, yeni iPhone'lara yönelik tedarikçiler 2018'in dördüncü çeyreğinde zayıf satışlar bekliyor. Bunlardan Tayvan merkezli Apple tedarikçisi bir şirket olan Largen Precision da, ekim ve kasım ayları içinde sevkiyatların düşmesi yönünde görüş bildirmiş. Aralık ayı ise tamamen bir muammadan ibaret.

Elbette bunda ABD ve Çin arasında yaşanan ticaret savaşının da katkısı olduğu bir gerçek. İki ülke arasında yaşanan gerginlikler, teknoloji ticaretini de olumsuz etkiliyor.

Öte yandan yakın zaman içinde satışa çıkması beklenen iPhone XR için Apple'ın hayali büyük. Şirkete göre yılbaşı tatili satışlarında 38 milyon unite iPhone XR sevkiyatı yapılacak. Elbette bunun böyle olup olmayacağını hep birlikte göreceğiz.

Önceki HaberÇin, Uzaya Sahte Bir Ay Yollamayı Planlıyor Sonraki HaberMozilla'dan Web Siteleri İçin Firefox Rozetleri
Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2018, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER