Yeni Nokia böyle olabilir!

Yeni Nokia böyle olabilir!

Yeni Nokia böyle olabilir!

Geçenlerde HMD Global'ın hafta sonunda bir etkinlik gerçekleştireceğini duymuştuk. Görünüşe bakılırsa, bu etkinlikte ortaya çıkacak olan telefon, üst uç Nokia 10 değil. Bunun yerine, ilk olarak 2014'te gördüğümüz Android X serisinde yeni bir cihaz olacak.

HMD Global, Nokia markası ile sık şekilde telefon çıkararak adını spot ışığında tutmayı başardı. Geçtiğimiz sene içinde, firmanın telefon kataloğu epeyce doldu ve yeni bir açıklama da görünüşe bakılırsa 27 Nisan'da geliyor. Tam detaylar açık olmasa da, güncellenmiş Nokia X6'nın 5.8 inç ekrana ve 19:9 en-boy oranına sahip olması bekleniyor.

Telefonun iki çeşidi olabilir. Bir tanesi MediaTek P60, diğeri de Qualcomm Snapdragon 636 işlemci kullanabilir. MediaTek sürümün 4GB RAM'e sahip olması, Snapdragon sürümün ise 6GB olması bekleniyor. Kameraya gelince, dikey şekilde yerleştirilmiş çift kamera bekleniyor, bu kameraların markası da Carl Zeiss olabilir.

Sızdırılan tasvir isabetli ise, oldukça güzel bir cihaza benziyor. Ama bazıları ekranın kesim biçimini beğenmeyebilir. Nokia X6'nın Android 8.0 ile gelmesi ve 1599 yuan fiyatında olması bekleniyor. Söylentiler doğruysa tüm detayları duymak için sadece birkaç gün beklememiz yetecek.

Önceki HaberChrome'un Tasarım Değişiklikleri Göründü!  
Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER