Yeni PS5 Oyunu: Stray

Kedi gibi özgürce dolaşmak, kimse ayrım etmeden her şeyi izleyebilmek ve daha pek çok şey... İşte bu hayal, Blue Twelve Studio'veya ilham oldu... Stray Oyununun Konusu PlayStation 5'e gelecek olan Stray adlı serüven video oyunu için hazırlıklar sürüyor.

Yeni PS5 Oyunu: Stray

Kedi gibi özgürce dolaşmak, kimse ayrım etmeden her şeyi izleyebilmek ve daha pek çok şey... İşte bu hayal, Blue Twelve Studio'veya ilham oldu...

Stray Oyununun Konusu

PlayStation 5'e gelecek olan Stray adlı serüven video oyunu için hazırlıklar sürüyor. Oyunda bir cadde kedisisiniz ve dilediğiniz gibi dolaşabiliyorsunuz. Robotlarla doymuş bu dünyada, çürüyen bir şehirde kaybolan minik cadde kedisi, insanların soyunun tükenme nedenini araştırıyor. Ufak sırt çantası ile dolaşan kedi, bütün gizemleri çözmeye çalışıyor. 

stray

5

Stray Nasıl Bir Oyun?

Yönetmen Viv, Stray oyunu ile ilgili şunları söyledi : "İnşa ettiğimiz ilginç dünyayı keşfederken, bir arabanın altına gizlice girdiğinizde veya çatılarda cümbür cemaat varlığınızdan habersiz yürürken, sahiden ferah hissediyorsunuz." Alternatif olarak, "Robotları ebediyen rahatsız edebilirsin."

Stay oyununun Kowloon Walled City'den esinlendiği söyleniyor. (Kowloon Walled City, Hong Kong, Kowloon Şehrinde hükümetsiz, yoğun nüfuslu bir yerleşim yeriydi. Ilk Olarak bir Çin askeri kalesi olan Walled City, Yeni Topraklar 1898'de Çin kadar İngiltere'ye kiralandıktan sonra bir ikâmetgâh bölgesi haline geldi.)

Blue Twelve Studio'nun yaratıcı yönetmeni, Kowloon Walled City'in evrenleri için mükemmel bir üs olduğunu anladıktan sonra "Bir kedi için Kowloon'dan daha iyi bir oyun alanı değil" dedi.

3

stray

Kedilerin Karakterleri Oyun Fikri Veriyor

Stüdyonun kurucu ortağı Koola ile yakından çalışan Blue Twelve Studio'nun yönetmeni, iki kedisi Murtaugh ve Riggs'den esinlendiklerini söyledi: "Kediler defalarca o kadar eğlenceli, sevimli, sevecen ve sinir bozucudur oysa, bu bizim için ebedi bir oyun fikri akışıdır."

stray 3

7

Aşağıdaki çarpıcı fragmana bir göz atalım...

PS5 Oyunu Stray'ın Fragmanı

Stray - Teaser Trailer | PS5Stray - Teaser Trailer | PS5Stray is coming to PS5 in 2021. Lost, alone, and separated from family, a stray cat must untangle lahza ancient mystery to escape a long-forgotten cybercity and find the way home. PlayStation 5 oyunları muhakkak oldu PS5, Xbox'tan daha mı zinde? PS5, korkunç bir fiyatla belirdi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER