Yepyeni bir Spotify geldi

Spotify, telefon ve tabletlerde giriş ekranını yenilediğini duyurdu.

Yepyeni bir Spotify geldi

Spotify, telefon ve tabletlerde giriş ekranı yenilediğini duyurdu. Yenilenen giriş ekranı, sıkça çaldığınız içerikleri bulmanızı kolaylaştırdığı gibi yeni şarkılara da hızla erişmenizi sağlıyor.

Konum Verisi, Suçsuz Birini Şüpheli Durumuna Düşürdü!Google'ın polis ile coğrafi konum paylaşımı, suçsuz birinin bir anda şüpheli durumuna düşmesine yol açtı!

Bugünden itibaren kullanıma sunulan giriş ekranında altıya kadar öğe gösteriliyor. Kategorilere ayrılan bu boş alanlarda çalma listeleri, sıkça çalınan albümler veya podcast'ler görünebiliyor. Bu ayrılmış alanların altında en son çalma listelerinizi, Spotify'ın dinleme geçmişinize göre önerilerini, beğendiğiniz şarkıları ve "sizin için" çalma listesini görüyorsunuz. Bunlara ek olarak giriş ekranında günün saatine göre "Günaydın", "İyi akşamlar" gibi mesajlar görünüyor ve giriş ekranındaki içerik, saate göre değişiyor.

Firma, yeni giriş ekranının sevdiğiniz içeriklere ve yeni şarkılara ulaşmayı sağlayacak "nihai yer" olarak, biraz abartılı sözcüklerle tanımlıyor.

Önceki HaberSan Francisco'ya Uçma Şansı! Android Akademi Programı Başlıyor! Sonraki HaberPsikologlar reddetti! İşte psikiyatrist Szondi'nin 80 yıllık kişilik testi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER