Yeşilay'ın web sitesine ödül yağdı

Yeşilay olarak yaptıkları çalışmaların ödüllendirilmesinden memnuniyet duyduklarını gösteren Yeşilay Genel Müdürü Sultan Işık, "Bu sene 100'üncü yaşımızı kutluyoruz ve bir asırdır örnek işlere imza atma hedefiyle çalışıyoruz.

Yeşilay'ın web sitesine ödül yağdı

Yeşilay olarak yaptıkları çalışmaların ödüllendirilmesinden memnuniyet duyduklarını gösteren Yeşilay Genel Müdürü Sultan Işık, "Bu sene 100'üncü yaşımızı kutluyoruz ve bir asırdır örnek işlere imza atma hedefiyle çalışıyoruz. İçinde bulunduğumuz dönem Yeşilay adına iletişimin paha biçilmez olduğu, özellikle pandemi sürecinde dijital kanalların aktif olarak kullanımının arttığı ve yük kazandığı bir dönem oldu. Bu kapsamda yürüttüğümüz çalışmaların karşılık bulması; ayrıca kurum faaliyetlerimizde ayrıca de iletişimde gösterdiğimiz başarının ulusal ve milletlerarası programlarda ödül kazanması hepimiz için büyük bir kibir kaynağı. 100'üncü yaşımızı yeni ödüllerle taçlandırmak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

'Halkın Favorisi' ödülü Yeşilay'ın kalplerdeki yerinin kanıtı

Pandemi döneminde çalışmalarını dijital kanallara içeren Yeşilay, kullanıcı dostu, sade ve çağdaş bir tasarımla hazırladığı yeni web sitesi ile de bu çalışmalara erişimi kolaylaştırmayı hedefledi. Web sitesini toplumun tüm çalışmalarına ulaşması için bir üs gibi kullandıklarını bildiren Işık, "Bir sivil toplum kuruluşu olarak bize 'Halkın Favorisi' ödülünü getiren görüntü açısının da bu olduğunu düşünüyoruz. Aldığımız oylar, Yeşilay olarak yürüttüğümüz çalışmaların toplumumuzda karşılık bulduğunu göstermesi açısından keza tartma taşıyor. Yeşilay'a gönül veren ve bize bu ödülü değer gören herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Yenilenmenin ardındaki ziyaretçi trafiğinde de çoğaltma yaşanan sitenin Haziran 2019'da 45 bin düzeyinde olan ziyaretçi sayısı Haziran 2020'de yüzde 55 artarak 69 bine ulaştı.

İnternet, dijital pazarlama ve mobil teknolojiler kullanılarak oluşturulan başarılı projelerin ödüllendirildiği Altın Örümcek Web Ödülleri, web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen projelerin daha iyi tanıtılması ve adalet ettiği değeri bulması amacıyla her yıl düzenleniyor. Interactive Media Awards (DOKUNDURMA) programında ise internet siteleri tasarım, içerik, pratiklik, fonksiyonellik ve kullanıcı dostu olması gibi kriterler çerçevesinde değerlendiriliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER