Yüksek korumaya sahip zırhlı SUV Trojan tanıtıldı

Politikacılar ve üst düzey yöneticilerin güvenli ulaşımı için hazırlanan yüksek korumaya sahip olduğu belirtilen SUV Trojan tanıtıldı.

Yüksek korumaya sahip zırhlı SUV Trojan tanıtıldı

Politikacılar ve üst düzey yöneticilerin güvenli ulaşımı için hazırlanan yüksek korumaya sahip olduğu belirtilen SUV Trojan tanıtıldı. Yapılan açıklamaya göre, STOOF International'ın VR9 direnç sınıfındaki Toyota LC 300'ü temel alan 'Trojan' sivil, askeri ve polis görevleri için maksimum korumaya sahip, tüm yollarda, hafif, orta ve ağır arazide sessiz sürüş için zırhlı SUV ve zırhlı limuzin olarak kullanılabilen, gövde, şasi, süspansiyon, tekerlekler ve frenlerde yüksek performanslı bileşenlerle güçlendirilmiş bir yeniliği temsil ediyor. Şirketin zırhlı araçlarında güçlü çelik plakalar, aramid, santimetre kalınlığında pencere camları, özel frenlere sahip özel şasi, yangın söndürme sistemleri, GPS takip sistemleri, run-flat sistemli tekerlekler, zırhlı tanklar, korumalı egzoz sistemleri, sirenler, yanıp sönen ışıklar ve birçok gizli özelliğe sahip. Özel koruma araçları hareket eden kalelerdir ve saldırılara karşı kapsamlı koruma sağlar. Kurşunlar ve şarapnel parçaları kaportayı delemez, yolcular zarar görmez. Şirketin zırhlı araçları politikacılar, krallar ve kraliçeler veya üst düzey yöneticiler için güvenli bir ulaşım aracı olarak hizmet veriyor.

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER