ZTE'den oyun akıllı telefonu

ZTE'den oyun akıllı telefonu

ZTE'den oyun akıllı telefonu

Xiaomi destekli Black Shark'tan sonra, ZTE alt markası Nubia, oyun akıllı telefon kategorisine adım attı. Yeni bir tanıtım videosuna göre, telefon 19 Nisan'da çıkabilir ve cihaz Red Magic olarak adlandırılabilir. Başlangıçta, akıllı telefon sadece Çin'de piyasaya sürülecek.

Resmi sürümden önceki günlerde, Red Magic akıllı telefonunun bulanık bir görüntüsü ortaya çıktı. Sızan görüntü, arka tarafında, üzerinde uzun parmak izi sensörü bulunan çok renkli bir LED şerit görünüyor. Görünüşe göre, cihaz LED flaşlı tek bir kamerayı taşıyabilir.

2018041921581675491.jpgZTE'nin Oyun Akıllı Telefonu: Red Magic

Arka kısım yelefonu yan tutarken oyun oynamaya yardımcı olmak için tasarlanmış ve ön kısım ince çerçeve ile bir 18: 9 oranında ekrana sahip. Telefonun sağ üst tarafında, oyunlarla ilgili olduğunu düşündüğümüz kırmızı bir düğme var.

Snapdragon 845 mu, değil mi?

Ayrıca, telefonun bir Snapdragon 845 yonga seti kullanacağını ve 8 GB RAM'e sahip olduğunu iddia eden söylentiler de vardı. Son zamanlarda ABD hükümeti, Qualcomm'un bileşenleri ZTE'ye satmasını kısıtladı, dolayısıyla ZTE'nin oyun telefonu için ayrılmış bazı çipleri yoksa bir Snapdragon işlemciye sahip olmaması muhtemel.

Önceki HaberIntel İki Yeni Güvenlik Teknolojisini Duyurdu  
Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2018, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER