1 Milyon Dolardan Fazla Gelir Elde Edilmişti: 'Mucize İlaç'ın İçinden Çamaşır Suyu Çıktı!

ABD'de 'mucize ilaç' ve 'mucize tedavi' diye satılan ürünün içinden çamaşır suyu çözeltisi çıktı.

1 Milyon Dolardan Fazla Gelir Elde Edilmişti: 'Mucize İlaç'ın İçinden Çamaşır Suyu Çıktı!

ABD'de 'mucize ilaç' ve 'mucize tedavi' diye satılan ürünün içinden çamaşır suyu çözeltisi çıktı. Ürünü üreten aile ömür boyu hapis cezası ile karşı karşıya!

s-6e6ce079d7fcba10315e66286d920c2066ab31
2019'dan beri hayatımızda olan Kovid-19 sağlık alanındaki ürünlerin satışlarını hatırı sayılır oranda artırdı. Salgın sürecinde pek çok takviye vitamin vb ürünler ciddi satış rakamlarına ulaşırken, bu durum fırsatçıların da iştahını kabarttı.ABD'de Kovid-19, kanser ve otizm dahil pek çok hastalığa iyi geldiği iddiası ile satılan ürünün içinden çamaşır suyu çözeltisi çıktı.New York Times'ta yer alan habere göre, Florida eyaletinde büyük jüri, Mark Grenon'u ve üç oğlunu bu ürün ile insan sağlığını riske etme suçuyla itham etti.

1 milyon dolardan fazla gelir elde edildi

s-b4fc86828f3afca9ac5a3e713b049e6ed334ec
İddianamede 'mucize ila.' diye lanse edilen ürün sayesinde ailenin 1 milyon dolardan fazla gelir elde ettiği bilgisi de yer aldı.Bölge savcılığı söz konusu ürünün su ve sodyum klorit içerdiğini ve ağızdan alındığında klordioksite dönüştüğünü açıkladı.Aynı açıklamada klordioksitin endüstriyel su arıtımında ve tekstil sanayisinde kullanıldığı bilgisinin altı çizildi. Güvenlik güçlerinin ailenin evinde yaptığı aramada yaklaşık 4,5 ton sodyum klorit tozu, binlerce şişe ele geçirildi. Hakim karşısına çıkarılacak ailenin ömür boyu hapis cezası alabileceği belirtiliyor. Dünyanın En Genç Kripto Milyarderi! Elinde Tuttuğu Ethereum'ların Değeri 1 Milyar Doları Aştı - Bursa ve Antalya'yı Tercih Ediyorlar: Yabancıya Gayrimenkul Satışında Liderliğe Mısır Yerleşti - Sıra Onlara Geldi: Hindistan'da 8 Aslanın Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER